Мистецький проект «Арт-хол», за сприяння департаменту культури взяв свій початок у жовтні 2012р. та викликав позитивні відгуки та чималу зацікавленість серед жителів та гостей нашого міста, які відвідуючи міську раду для вирішення власних питань мають чудову можливість відірватись від буденності та поринути у світ мистецтва на нових оригінальних ідей. Як бачите, цього року мистецький проект розширює свої кордони, залучивши до відкриття виставок не лише хол міської ради, а й територіальні відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс».

14 січня 2014 року у холах трьох Територіальних відділень Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» (Вишенька, Замостя та Старе місто) розпочав свою роботу мистецький проект «Арт-хол», в рамках якого протягом року будуть презентовані постійно діючі виставки митців-вінничан.

У територіальному відділенні Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» (Старе місто) за адресою вул. Островського, 85, присутніх приємно дивували чудовою виставкою та концертними виступами вихованців Вінницької дитячої школи мистецтв. На відкритті виставки лунали вітальні слова на побажання директора департаменту культури Френкель Ірини Володимирівни, директора школи мистецтв Зінька Ярослава Віталійовича та керівника даного територіального відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» Мрищука Василя Васильовича.

Виставка «Зимова казка» представляє кращі художні дитячі роботи виконані у різних техніках та яскраві вироби прикладного мистецтва на новорічну тематику. Дитячі роботи збагачені ліричними зимовими пейзажами, зображеннями людей і тварин, оригінальними візерунками, що тонко передають святковий настрій. У створені виставки прийняли участь усі викладачі та учні 1-6 класів відділення ОТМ. У представленій святковій новорічній концертній програмі взяли участь хор старших класів із солістом Костянтином Швачичем, вокальний ансамбль «Мрія» , скрипачка Світлана Коваль та солісти Артур Годованюк, Тетяна Олексієнко, Аліна Яворська та ін.

В той час у територіальному відділенні Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» (Замостя) за адресою вул. 50-річчя Перемоги,7, відкрилась виставка творчих робіт під назвою «Новий рік у всьому світі» учнів художнього відділення Вінницької дитячої музичної школи №2.

Мешканці мікрорайону, які були присутні на виставці побачили оригінальне зображення приходу Королеви Зими в наше місто. У відкритті виставки взяли участь: керівник даного територіального відділення Копчук Ірина Володимирівна, заступник директора департаменту адміністративних послуг Перова Людмила Федорівна та директор Вінницької дитячої музичної школи №2 Ліпський Леонід Іванович.

На виставці представлено 25 художніх робіт і скульптурні вироби учнів на новорічну та різдвяну тематику. Малюнки виконані у різних техніках – живопис гуашшю, аквареллю, пастеллю учнями Рабчук Оленою, Іванцовою Дариною, Зозулею Юлею, Мазур Владиславою, Гертель Анною та іншими. Це вихованці творчих, ініціативних та досвідчених викладачів школи: Кульчицької А.О., Верхової-Єднак О.О., Тригубенко В.О., Юрченко М.О.

Прикрасою виставки стали музичні вітання камерного ансамблю скрипалів школи (керівник - Наталя Кременюк) та дуету бандуристів викладачів Тетяни Прокопенко та Наталі Мартинів.
Відвідувачі виставки з задоволенням ознайомились з творчістю вихованців художнього відділення ВДМШ №2.

А у територіальному відділенні Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» (Вишенька), що розташоване за адресою проспект Космонавтів,30, відбулось відкриття виставки творчих робіт учнів відділення ОТМ Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька» під назвою «Різдвяна Вінниця», на якій було представлено більше 20 кращих художніх робіт різних стилів. У відкритті виставки взяли участь директор департаменту адміністративних послуг міської ради Кудлаєнко Сергій Володимирович, керівник даного Центру адміністративних послуг Кравець Олександр Григорович та директор Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька» Заїчко Тетяна Василівна.

Учні та педагоги музичного та хореографічного відділень школи в рамках фестивалю «Різдвяні передзвони» подарували всім присутнім святковий новорічний концерт, де продемонстрували свої таланти.

Представлені виставки експонуватимуться у територіальних відділеннях Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» до кінця січня. На зміну їм приходитимуть все нові, і нові виставки. Отож, протягом усього року Ви матимете чудову можливість насолодитись мистецтвом. Чекаємо на Вас!



Переглядів: 3721
Поширень: 0