Яскравий весняний джаз в останній день зимиВ останній зимовий день, 28 лютого, Вінницький муніципальний джазовий оркестр «Він-Бенд» у концертній залі філармонії гратиме для вінничан весняну музику. Програмою «Spring Fever» - «Весняна лихоманка», що складатиметься з приємних джазових стандартів, потішать слухачів музиканти та солісти оркестру.

Джазовий оркестр «Він-Бенд» існує вже шість років та складається з найкращих музикантів нашого міста. Серед його артистів є лауреати та переможці джазових фестивалів. Репертуарний «портфель» колективу складається з джазових композицій, творів українських авторів і популярних мелодій, перекладених для оркестру. Відмінна зіграність, чітке колективне звучання і віртуозні імпровізації засвідчують, що у Вінниці існує чудовий музичний колектив з великими можливостями і не менш великим майбутнім.

Художній керівник та головний диригент Вінницького муніципального оркестру «ВінБенд» - заслужений артист України Валерій Новосад. Диригент – Роман Береговий.

У вечорі, що славитиме прихід весни, співатимуть солісти Валерій Батирєв, Еліна Мбані та Ольга Мельник. Спеціальний гість – яскрава вінницька співачка Світлана Рихлюк.

Початок концерту о 18.30. Квитки можна придбати у касі філармонії та за телефоном (0432) 66-06-91.



Переглядів: 3586
Поширень: 0