Зробіть неймовірний подарунок собі та своїм коханим до дня СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!Два роки тому одна з найуспішніших співачок світу, актриса, продюсер і володарка безлічі професійних нагород і премій музичної індустрії пішла з життя, лишивши по собі сотні чарівних балад про найбільше у світі почуття та тисячі сумуючих фанатів. Вітні Х’юстон була справжньою зіркою! У багатьох людей земної кулі з її піснями пов’язані найприємніші та найліричніші моменти життя. У кожній з пісень репертуару Х’юстон неймовірна сила голосу, глибина емоції, ліричність образів, які зрозумілі і без слів.

Для молодої вінницької співачки Оксани Славної Вітні Х’юстон – взірець, а неперевершені пісні американки одні з улюбленіших у репертуарі. Чарівний тембр голосу та м’яка манера співу Оксани привносять багато індивідуальності у відомі пісні. Провівши пів року тому вечір присвячений творчості Вітні Х’юстон, Оксана Славна довела, що не намагається наслідувати велику співачку, адже вона виконує власну інтерпретацію відомих хітів, виконує з любов’ю, вкладаючи в пісні власні емоції та переживання.

Чуттєві балади про кохання звучатимуть в цей вечір спеціально для закоханих пар: квитки на концерт для пари можна придбати два за ціною одного! Не пропустіть вечір сповнений романтики, світлої лірики та улюблених пісень.

Супер пропозиція для закоханих пар, прийди на концерт не один, а зі своєю другою половинкою та придбай два квитки за ціною ОДНОГО!
Чекаємо на Вас 13 лютого о 18:30 у концертній залі філармонії.

Довідки за телефонами 66-13-50, 66-06-91.



Переглядів: 4305
Поширень: 0