До 200-річчя від Дня народження Тараса Шевченка, під патронатом міського голови Володимира Гройсмана департамент культури Вінницької міської ради та Вінницька обласна філармонія презентують мистецький проект «Кольори Шевченківської долі» в рамках 13-ого форуму молодої музики «Барви музики ХХ сторіччя». Другий концерт форуму носитиме назву «В шану Тарасові Шевченку» і прозвучить у стінах вінницької обласної філармонії 11 березня о 18.30.

Світова оперна зірка Вікторія Лук’янець виконає твори на вірші Т. Шевченка у Вінниці

У супроводі Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії (диригент, заслужений діяч мистецтв України Володимир Сивохіп) на сцену вийде уславлена Вікторія Лук’янець. Вона виконає солоспіви на музику українських композиторів Яківа Степового, Бориса Лятошинського, Миколи Лисенка та нашого сучасника Мирослава Скорика. Всі пісні програми написані українськими класиками на слова Тараса Григоровича Шевченка.

Світова оперна зірка Вікторія Лук’янець виконає твори на вірші Т. Шевченка у ВінниціСвітова оперна зірка Вікторія Лук’янець виконає твори на вірші Т. Шевченка у Вінниці

Неперевершене сопрано, Народна артистка України Вікторія Лук’янець є однією з найтитулованіших українських оперних співачок. У її активі — десятки виступів на престижних світових сценах, зокрема в Метрополітен-опера та Ла-Скала. Вже багато років поспіль Вікторія Лук\'янець живе в Австрії, адже вона — солістка знаменитої Віденської опери. Співачка виходила на сцену з кращими тенорами світу Пласідо Домінго, Хосе Каррерасом, Лучано Паваротті. Тепер її бельканто матимуть змогу почути вінничани.

Світова оперна зірка Вікторія Лук’янець виконає твори на вірші Т. Шевченка у Вінниці

Довідки за телефонами 691-731 та 660-691

Концерт відбудеться в Концертній залі філармонії



Переглядів: 4554
Поширень: 0