Унікальний вокальний проект «United People» – це не просто дівочий колектив, це мікс джазу, r\'n\'b, soul та funk-у, виконуваний чарівними дівчатами, які вже четвертий рік поспіль тішать та дивують слухачів всієї України. Їм пощастило побувати на найпрестижніших джазових форумах країни, але одну з найбільших на цей час своїх перемог киянки здобули саме у Вінниці: минулого року вони стали володарками гран-прі на третьому всеукраїнському джазовому конкурсі для дітей та молоді, що проводився напередодні Вінницького джазового фестивалю. Отже у нашому місті дівчат чекали!

Співучі сирени United PeopleСпівучі сирени United People

Напередодні концерту дівчата писали на своїй офіційній сторінці: «У тривожний для всіх час ми до останнього не знали, відбудеться цей концерт чи ні. Але зараз, з упевненістю говоримо, що в рамках мистецького проекту «РЕ:ВІЗІЯ» у місті Вінниця, гурт «United People» дасть сольний концерт! Тож усіх, хто буде у Вінниці запрошуємо на наш виступ, адже зараз нам, українцям, як ніколи, потрібна підтримка одне одного!»

Співучі сирени United PeopleСпівучі сирени United People

Чисті голоси, унікальне голосоведіння та неймовірно чуттєва форма подачі пісень дівчатами заворожували зал РЦСМ «Арт-Шик». Професіоналізм, неординарність і оригінальність звучання – відмінні риси даного колективу. Вони однаково чудово виконують як народні пісні, так і інтерпретації джазових творів. Але найбільш цікавим є те, що частина пісень з репертуару колективу написана їх власним керівником, композитором і аранжувальником Олексієм Прощенковим. Одна з таких пісень – «Чарівна Царівна» – присвячена Україні.

Арт-територія мистецького проекту «РЕ:ВІЗІЯ», з цьогорічною назвою «Terra Incognita», завершила у Вінниці свою роботу

Арт-територія мистецького проекту «РЕ:ВІЗІЯ», з цьогорічною назвою «Terra Incognita», завершила у Вінниці свою роботу

Олександра, Марія, дві Насті та Уляна захопили слухачів своїми голосами. Симбіоз актуального мистецтва та джазових імпровізацій «РЕ:ВІЗІЯ – Terra Incognita» отримав пречудове завершення! Чекаймо наступних неймовірних та цікавих проектів від організаторів!



Переглядів: 3559
Поширень: 0