По-особливому хвилюючим, світлим і урочистим став день 23 квітня для вихованців та викладачів відділу художньо-естетичного виховання Вінницького міського палацу дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної, адже саме цього дня творчі об\'єднання звітували перед батьками про свої напрацювання та здобутки, отримані впродовж ще одного навчального року. А пишатись колективам дійсно є чим, адже багато вихованців та гуртків стали лауреатами та переможцями мистецьких конкурсів різного рівня — і обласних, і Всеукраїнських, і Міжнародних.

У міському палаці дітей та юнацтва відбувся звітний концерт творчих колективів

Послухати та побачити їх виступи мали змогу всі небайдужі до дитячої творчості , хто завітав 23 квітня до Вінницького міського палацу дітей та юнацтва ім.Лялі Ратушної, на сцені якого і проходив звітний концерт— подія, до якої ретельно готувались викладачі та їх вихованці. Як результат — всі глядачі отримали море позитивних емоцій та вражень від зустрічі із прекрасним світом дитячої творчості. Всі присутні змогли переконатись в тому, що в Палаці кожна дитина може виявити всі свої здібності і таланти, розвиватись за різними мистецькими напрямками, розвивати свої можливості займаючись вокалом і хореографією, театральним мистецтвом, навчаючись грі на народних музичних інструментах.

Звітний концерт творчих колективів

Переповнена зала та вибух оплесків після кожного номеру, свідчив про високий рівень підготовки творчих колективів до цього урочистого та святкового дійства.
 



Переглядів: 4231
Поширень: 0