«У травні в Палаці дітей та юнацтва традиційно проводилася підсумкова виставка дитячих робіт, там було представлено понад 1,5 тисячі дитячих робіт. Ми побачили, що роботи наших вихованців надзвичайно гарні та креативні і вирішили популяризувати дитячу творчість. Тому, найкращі роботи, а це третя частина підсумкової виставки, ми представили сьогодні у холі міської ради.

У холі Вінницької міської ради експонуються півтисячі дитячих робіт

Тут можна побачити вироби усіх гуртків та відділів декоративно-прикладного і образотворчого мистецтва. На виставці представлено різноманітні техніки: малюнок, текстильний сувенір, м’яка іграшка, кераміка, вироби з солоного тіста, кави, солодкі букети тощо», – розповідає завідуюча відділом декоративно-прикладного мистецтва Палацу дітей та юнацтва Лариса Блащук.

У холі Вінницької міської ради експонуються півтисячі дитячих робіт

У відкритті виставки взяв участь і директор департаменту освіти Володимир Буняк.

У холі Вінницької міської ради експонуються півтисячі дитячих робіт

«Сьогодні ми маємо за честь відкрити виставку робіт вихованців Палацу дітей та юнацтва і дати можливість всім, хто приходить у міську раду, побачити на що здатні вінницькі діти. Я вдячний їхнім наставникам, які роблять все, щоб юні вінничани були самодостатніми та розвивали свої таланти», – зазначив Володимир Буняк.



Переглядів: 5856
Поширень: 0