Уже два ефіри поспіль тренер "Голосу країни" Сергій Лазарєв із-поміж інших учасників своєї команди виокремлює 19-річну Ольгу Мельник. Наставник не дозволив дівчині покинути проект у чвертьфіналі, й минулої неділі надав їй більший відсоток голосів, ніж В\'ячеславу Рибікову. Під час відеозустрічі на нашому сайті єдина дівчина-фіналістка Ольга Мельник розповіла, чим підкорила наставника.

Ольга Мельник на Голосі країни

"Сергій бачить, що я артистка, тому й випробовує в абсолютно різних стилях. І якщо він мене виокремлює, значить мені вдається. Тренер у мене вірить. І це найважливіше", - сказала учасниця.

Дехто ж вважає, що справа не тільки в таланті Мельник. Не так давно в мережі з ‘явилися публікації про те, що в дівчини роман із наставником. Оля ж каже, що ніколи не помічала, що Сергій ставиться до неї по-особливому й запевняє, що на серйозному шоу не до романтики.

Сергій Лазарєв підтримує Мельник

"Ми дорослі люди. Ми працюємо. У нас немає ніяких любовних стосунків чи чогось там ще - суто робочі моменти. Люди, що хочуть, те й бачать в принципі. Я не забороняю. Із Сергієм ми не обговорювали того, що пишуть про нього, про мене чи про нас разом. На це справді немає часу", - сказала Оля.

Із якими номерами постане у фіналі Мельник і чи вдасться їй перемогти трьох хлопців, дізнаємося уже 8 червня у "Голосі країни. Перезавантаження".



Переглядів: 10339
Поширень: 0