Вперше у нашому місті впродовж двох ночей у вінницькому кінотеатрі «Родина» відбуватиметься кінематографічний проект «Ніч в кіно»!

Організований департаментом культури Вінницької міської ради під патронатом депутата Вінницької обласної ради Сергія Кудлаєнка, цей молодіжний проект має на меті спонукати до живого спілкування та змістовного обговорення побаченого на великому екрані.

Вперше у Вінниці - Ніч у кіно

Два вечори, які ви проведете у кінотеатрі «Родина» подарують нові враження. Перший пройде під закликом «Посміхнись!». А перший же показ проекту присвятять молодому кіно. «Божоле нуво» - це фестиваль молодого вина у Франції. Кіно теж родом з цієї країни. Тож цей вечір розпочнеться о 22.00 показом, що носитиме назву «Божоле кіно» і включатиме показ та обговорення робіт Вінниціанського кінофестивалю, а також дипломних короткометражок авторства студентів вищих учбових закладів Польщі. Фестиваль молодіжного кіно пройде за підтримки Польського консульства у м. Вінниці та ГО «Вінницький КВН».

Опівніч розпочнеться показ американської безтурботної кінокомедії-мелодрами «Босоніж містом» про кохання дівчини-аутистки та бешкетника і гуляки. А о другій годині ночі – ще один сеанс: демонструватиметься французька комедія «Вулкан пристрастей», в якій колишнє подружжя, що ненавидить одне одного змушене подорожувати по Європі разом.

Друга ніч проекту пройде під гаслом «Відірвись!» та включатиме три сеанси. О 22.00 покажуть французьку комедію «Холостяки у відриві» у якій чоловіки бунтують проти своїх жінок. Опівніч демонструватимуть сімейну комедію виробництва Данії «Мої африканські пригоди», а другій годині ночі покажуть відомий блокбастер «Афера по-американськи».

На всі покази в рамках проекту «Ніч у кіно» вхід буде вільний! Окрім перегляду фільмів на вас чекають приємні знайомства та зустрічі, легка музика та ароматна кава.

Фойє кінотеатру буде трансформовано на лаунж-зону, де можна буде поділитись враженнями про щойно побачене, поспілкуватись з однодумцями та гарно провести час. Тож збирайте друзів та присвятіть дві літні ночі захоплюючому кінематографу та живому спілкуванню!

Якщо ви збираєтесь компанією друзів відвідати кінотеатр РОДИНА, місця можна замовити безкоштовно заздалегідь за телефоном 670-724



Переглядів: 7908
Поширень: 0