Протягом трьох літніх місяців по суботах кожен вінничан зможе долучитися до інтерактивного проекту «Мистецькі вихідні». У його рамках на різних майданчиках міста відбуватимуться яскраві та цікаві дійства, починаючи з інтелектуальних, розважальних ігор, майстер-класів і закінчуючи концертними програмами. Взяти участь у «Мистецьких вихідних» можуть всі бажаючі.

«Цієї суботи, 21 червня на вінничан знову очікує багато цікавих заходів. На Майдані Незалежності о 18:00 розпочнеться проект «Музична акварель», де виступатимуть вихованці Центру розвитку дітей та юнацтва «ДивоСвіт». У мікрорайоні Тяжилів (біля бібліотеки-філії №7, вул. Баженова, 32) о 19:00 розпочнеться проект «Творчий двір». Тут танцювальний колектив «Молодість» не лише виступатиме, а й проводитиме майстер-класи з танців для всіх бажаючих. А у мікрорайоні Пирогово (біля відділу КЗ «Вінницький міський клуб», вул. Черняховського, 74) о 19-й годині розпочнеться проект «Kids art». Тут відбудеться концертна програма вихованців Міського клубу та ігрова програма», – розповідає директор КП «Центр концертних та фестивальних програм» Максим Філанчук.

Також у рамках Мистецьких вихідних о 18:00 розпочнуться різноманітні заходи на майданчиках біля Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1,2, 5, 6, 8, 11, 12, 13. Так, біля бібліотеки-філії №5 (вулиця Данила Нечая, 59) вінничан навчатимуть робити вироби з тіста. У бібліотеці-філії №6 (провулок Карла Маркса, 50) відбудуться майстер-класи по аплікаціях з паперу. Біля бібліотеки №11 (Свердлова, 189) навчатимуть вишивати стрічками. Поблизу бібліотеки №12 (Київська, 126) проходитимуть ігри та вікторини на казкову тематику, а бібліотеки №2 (вулиця Маяковського, 122) – виступатимуть клоуни, які розважатимуть дітей мильними бульбашками.

Найактивніші учасники проекту цього літа отримують подарункові сертифікати від сімейного парку активного дозвілля «Дитяча планета» та ТРЦ «Мегамолл». Проект відбувається за підтримки депутата Вінницької обласної ради Сергія Кудлаєнка.



Переглядів: 3091
Поширень: 0