27 червня у парку «Дружби народів» вінницьких діточок бавили «Веселими стартами». Взяти участь у цікавих спортивних змаганнях прийшло близько півсотні дітей. На них чекали безліч спортивних конкурсів, естафет, ігор та перегонів.

Вінницьких діточок бавили "Веселими стартами"

- Наш центр не вперше організовує подібні спортивні заходи для дітей. Ми намагаємося якомога більше дітей залучити до активного спортивного відпочинку. Адже любов до спорту та здорового способу життя потрібно прививати ще змалечку. Також дітки повинні зрозуміти, що саме активний відпочинок – це весело і пізнавально, тому комп’ютерним забавам потрібно приділяти менше часу, - розповідає організатор «Веселих стартів», директор teens-club «Універ» Віра Балєєва.

Вінницьких діточок бавили "Веселими стартами"

Спочатку відбулось змагання з естафетного бігу на коротку дистанцію, потім змагання з дартсу, біг з низького старту, вправи зі скакалкою, рухливі ігри з тенісними м’ячами, віджимання та різні естафети. Перемогла – дружба.

Вінницьких діточок бавили "Веселими стартами"

- Моя команда завжди перемагала у естафетах. Ми тренувалися декілька днів перед змаганнями. Прийшли і показали клас. На «Веселих стартах» я знайшов багато друзів, з якими теж буду готуватися до спортивних ігор, - розповідає десятирічний учасник Дмитро.

Вінницьких діточок бавили "Веселими стартами"

Організаторами «Веселих стартів» є teens-club «Універ» під патронатом відділу у справах молоді та туризму міської ради.



Переглядів: 3735
Поширень: 0