Родзинкою проведення у місті «Мистецьких вихідних» 05 липня 2014 року стали: реалізація проекту «Канікули у місті»  та відзначення Дня дідуся.

Організаторами проекту «Мистецькі вихідні» є департамент культури Вінницької міської ради та Центр концертних та фестивальних програм.  Вже традиційно котрий рік поспіль проект відбувається за підтримки депутата Вінницької обласної ради Сергія Кудлаєнка.

На майдані Незалежності стартував проект «Канікули у місті», суть якого проста: упродовж липня ( 05,12,19,26) з 18.00 до 21.00 години виконавці найрізноманітніших музичних стилів збираються разом у центрі міста, щоб зіграти і заспівати людям власну музику: просту і складну, нову і стару, рок і фольклор, хіп-хоп і джаз, будь-що!

У «Мистецьких вихідних» - нові проекти!!

Цієї суботи виконавську майстерність вінничанам презентували вінницькі музиканти: гітарист Слава Моргунов та гурти «Red Forest White Rox» та «Гипнотюнс».

У «Мистецьких вихідних» - нові проекти!!

Також, всі бажаючі краще знати історію міста о 19.00 год. могли взяти участь у пішохідній авторській екскурсії «Вінниця - плин часу» від історика, керівника товариства подорожей «Земна куля» Олександра Федоришина.

У «Мистецьких вихідних» - нові проекти!!

У мікрорайоні Пирогово своїх прихильників в черговий раз зібрав проект «Kids art». Цієї суботи відзначали День дідуся. Усі бажаючі мали змогу долучитись до майстер-класу і виготовити власними руками святкову листівку для свого дідуся. На майданчику біля відділу міського клубу  найменші учасники змагались за звання найкращого рибалки, а юнаки – у вмінні забивати  цвяхи. На  учасників чекало ще багато цікавих конкурсів та розваг: діти відгадували вікторину, вивчали основні елементи запального танцю зумба, малювали. А вихованці міського клубу дарували всім учасникам проекту свої таланти.

У «Мистецьких вихідних» - нові проекти!!

До відзначення Дня дідуся активно приєдналися і учасники «Мистецьких вихідних» у бібліотеках-філія Вінницької міської централізованої бібліотечної системи.  

У «Мистецьких вихідних» - нові проекти!!

У бібліотеках-філіях №№1,8,12,13  дітвора не лише грала у рухливі ігри, а я й творчо попрацювала. Всі бажаючі мали можливість виготовити подарунок дідусеві власними руками, взяти участь у майстер-класах з паперопластики, інтерактивних конкурсах та розвагах, ознайомитись із цікавими книгами про родинні цінності і традиції.

У «Мистецьких вихідних» - нові проекти!!

Перед бібліотекою-філією №11 розігралось ціле обрядове дійство до свята Івана Купала.  Учасники долучились до обрядових розваг, конкурсів, взяли участь у вивченні купальських пісень та плетінні вінків.

У «Мистецьких вихідних» - нові проекти!!

Найактивніші учасники проекту цього дня отримали подарункові сертифікати від сімейного парку активного дозвілля «Дитяча планета» та ТРЦ «Мегамолл».

У «Мистецьких вихідних» - нові проекти!!

Нагадуємо, що у рамках «Мистецьких вихідних» проходить конкурс на кращу історію про вінницький Смайлик. Кожен може надіслати свою версію появи Смайлика у нашому місті та отримати спеціальний приз від Сергія Кудлаєнка. До 20 серпня надішліть свою історію за адресою [email protected] або віднесіть до однієї з бібліотек-філій міста. Не пропустіть свою можливість!

А цієї  суботи 12.07.2014р. «Мистецькі вихідні» чекають своїх учасників та відвідувачів:

- на майдані Незалежності з проектом «Канікули у місті» (початок о 18.00 год.).

- у мікрорайоні  Сабарів ( біля  міського клубу) (початок о 19.00 год.),

а також, на майданчиках біля: центральної міської бібліотеки, центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1, 2, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 13 (початок о 18.00 год.).

У «Мистецьких вихідних» - нові проекти!!

До нової мистецької зустрічі! Чекаємо на вас!



Переглядів: 3880
Поширень: 0