Цієї суботи у рамках Мистецьких вихідних вінничан навчатимуть виготовляти елементи національної символіки з паперу. Також 16 серпня у Вінниці відзначатимуть День літака, проведуть майстер-класи з виготовлення мішечків-оберегів «На везіння і удачу», паперових літачків, птахів та квітів. А у бібліотеці-філії №6 відбудеться зустріч з вінницькою поетесою Людмилою Качуровською.

Протягом всього літа щосуботи вінничани можуть долучитися до інтерактивного проекту «Мистецькі вихідні». У його рамках на різних майданчиках міста відбуваються різноманітні дійства. 16 серпня о 18 годині на майдані Незалежності розпочнеться проект «Джаз-перфоманс». Тут всі охочі зможуть насолодитись музичними джазовими мотивами, що лунатимуть у виконанні міського естрадно-духового оркестру «ВінБенд». О 19 годині в мікрорайоні Тяжилів (біля бібліотеки-філії №7) стартує проект «Творчий двір». О цій же годині розпочнеться проект «Kids art» у мікрорайоні Пирогово біля відділу КЗ «Вінницький міський клуб».

Крім того, у рамках «Мистецьких вихідних», 16 серпня о 19 годині від Майдану Незалежності стартує пішохідна авторська екскурсія «Вінниця. Плин часу». А починаючи з 18:00, «Мистецькі вихідні» розпочнуться й на майданчиках біля Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1, 2, 5, 6, 8, 11, 12, 13.

У Центральній бібліотеці дітей та юнацтва (просп. Космонавтів, 63) відбудеться розважальна програма «Формула гарного настрою» з різноманітними конкурсами та іграми. У бібліотеці-філії №1 (просп. Коцюбинського, 49) пройде «День літака». Тут усіх бажаючих навчатимуть робити паперові літачки, запрошуватимуть переглянути книжкову виставку «Світ захоплень» та взяти участь в різноманітних конкурсах. «День літачка» відзначатимуть й у бібліотеці-філії №5 (вул. Д. Нечая, 59). Крім того, тут відбудеться майстер-клас з виготовлення національної символіки.

У Центральній міській бібліотеці імені І.В.Бевза (вул. Хмельницьке шосе, 4) буде Парад казкових героїв, майстер-клас по виготовленню квітів з паперу, ігри, вікторини тощо. Бібліотека-філія №2 (вул. Маяковського, 122) запрошує всіх бажаючих у «Острів дитинства» з іграми, вікторинами та майстер-класом з виготовлення паперових птахів.

Бібліотека-філія №6 (просп. К. Маркса, 50) організує у суботу зустріч з вінницькою поетесою Людмилою Качуровською. Також тут відбудеться чимало ігор для дітей. У бібліотеці-філії №8 (вул. Червоноармійська, 39) у суботу буде «День везіння» з вікторинами, іграми, естафетами, конкурсами пантоміми, пародій, хороводів. Крім того, всі бажаючі зможуть долучитися до майстер-класу по виготовленню мішечків-оберегів «На везіння і удачу». Бібліотека-філія №11 (вул. Свердлова, 189) запрошує всіх бажаючих на піратську вечірку «У пошуках скарбів», під час якої навчатимуть виготовляти піратську атрибутику.



Переглядів: 3489
Поширень: 0