Сьогодні 29 серпня на Площі Незалежності, Центр підліткових клубів за місцем проживання «Універ» відкрив свої двері для нових учнів акцією «Діти за мир в Україні». Вихованці та педагоги центру продемонстрували усім свої вміння та таланти під гаслами «Діти за мир» та «Діти не хочуть війни».

«Універ» відкрив свої двері для нових учнів акцією «Діти за мир в Україні»

- Мета заходу – показати усім, що діти хочуть жити, творити, навчатись та рости під мирним небом, у мирній країні, - розповідає педагог-організатор центру Денис Петренко.

«Універ» відкрив свої двері для нових учнів акцією «Діти за мир в Україні»

- На разі в системі підліткових клубів займається близько півтисячі підлітків. Діапазон напрямів роботи надзвичайно широкий – це і клуби інтерактивного спілкування, і студія блогерів, і туристична секція, і дитяче екскурсійне бюро – всього понад десятків об’єднань. Усі заняття проводяться на безоплатній основі! – каже начальник відділу у справах молоді та туризму Юлія Мончак.

На гостей чекали святковий концерт та чисельні виставки, майстер-класи, презентації від дітей з різних підліткових клубів за місцем проживання.

Також усі учасники акції організували збір коштів для воїнів АТО. Біля столиків з майстер-класами стояли скриньки, куди кожен охочий вносив кошти, щоб допомогти нашій армії.

«Універ» відкрив свої двері для нових учнів акцією «Діти за мир в Україні»

- Дивлюсь на маленьких вінничан і вінничанок, і аж завмирає серце. Які ж вони гарні, веселі і талановиті. Ці дітки заслуговують на світле майбутнє, щасливу долю, безтурботне дитинство і мирне небо над головою. Також, ми завжди раді бачити діток в наших гуртках і з радістю допоможемо розвивати їх таланти. Набір у гуртки за різними напрямками вже розпочато. На дітей та їх батьків чекають привітні педагоги та змістовний відпочинок, - каже директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Віра Балєєва.



Переглядів: 5263
Поширень: 0