Книгарня «Є» та агенція подій «АртПоле» запрошуть на презентацію проекту «АртПоле.Одеса: Про Крим» та показ фільму «Хайтарма» Ахтема Сеїтаблаєва, яка відбудеться 8 вересня.

Початок – о 17:00

«АртПоле.Одеса: Про Крим» відбудеться наприкінці вересня й матиме вже характерний для АртПоля новий формат дискусій та відкритих лекцій, кінопоказів, майстер-класів і концертів. АртПоле – це хороший інформаційний привід повернутися до питання Криму, яке залишається актуальним і невирішеним. Зустрічі у форматах АртПоля можуть бути корисними не лише для вирішення кримських питань, але й для того, щоб уникнути нових кризових ситуацій.

Вінничан запрошуть на презентацію проекту «АртПоле. Одеса: Про Крим» та показ фільму «Хайтарма»

У рамках вінницької презентації проекту директор АртПоля Оля Михайлюк детальніше розповість про власний досвід осмислення кримської кризи 2014 року. У березні – протягом двох тижнів перед референдумом – Оля перебувала на півострові, а отже стала безпосереднім учасником подій, автором серії матеріалів для «Української правди» (http://artpole.org/agency/projects/crimea.html), організатором концерту в оточеній російськими військами українській частині, який пізніше увійшов в добірку #BABYLON\'13. Під час зустрічі вона поділиться враженнями, покаже найцікавіші інтерв’ю, які вдалося записати на півострові, запропонує ідеї, до яких зможе долучитися кожний. Також будуть запрошені й переселенці з Криму, розмова з якими стане логічним продовженням дискусії, яку було розпочато в Унежі на ARTPOLE.IF (відео дискусії можна буде переглянути в монтажі Андрія Барчука).

Після обговорень планується єдиний у Вінниці показ першого кримськотатарського художнього фільму «Хайтарма» Ахтема Сеїтаблаєва про депортацію кримських татар.

Адреса книгарні «Є»:
м. Вінниця, вул. Соборна, 89.

Вхід вільний.

Медіапартнер заходу – тижневик «Український тиждень».



Переглядів: 3372
Поширень: 0