Олександр Філь – молодий вінницький фотограф, який багато подорожує. Наступного вівторка в РЦСМ «Арт-Шик» він презентує серію своїх фоторобіт, зроблених у північних скандинавських землях.

Назва виставки «Northern Lands» або «Північні землі». РЦСМ «Арт-Шик» та ГО «Центр «Культурна стратегія - ХХІ» запрошують на презентацію виставки, яка відбудеться 11 листопада о 18:00.

Вінницький фотохудожник покаже замерзлу красу далекої півночі

Північ завжди сама по собі. Вона ні в кому не має потреби, ні від кого не залежить. Ми можемо воювати за Неї, відбирати Її землі один у одного, оголошувати їх своїми, дарувати, ділити, продавати… Але на справді, ми не більше ніж гості в Її чертогах. І прибуваючи туди, ким би хто з нас не був, усі ми будемо змушені грати за Її правилами, правилами Півночі. Вона байдужа до наших амбіцій, положенню в світі, заслуг, кількості медаль, грамот, нашої статі та віку… Північ завжди прямолінійна, безкомпромісна, але з усіма однаково чесна. Її діалог з тобою – це весь твій шлях в Її землях. Просто наберись терпіння і спробуй прислухатись до Її голосу, і тоді Вона неодмінно відкриє тобі свої скарби.

Виставка триватиме до 26 листопада і буде відкрита для відвідування: у будні з 10:00 до 20:00 (субота з 11:00 до 19:00, неділя з 11:00 до 18:00) за адресою: Арх. Артинова, 12-а, 4-й поверх.



Переглядів: 3481
Поширень: 0