Тихий ранок в осінньому лісі. Легкий серпанок туману плутається у верхівках дерев, що майже втратили своє різнокольорове листя. Дівчина замріяно ступає лісовою стежкою, загорнута у тепле затишне пальто глибокого сірого кольору. Вона ледь посміхається куточками змерзлих губ, гілочки плутаються у її волоссі, шурхіт опалого листя під її чобітками народжує мотив цього мрійливого світанку…

Ця дівчина – героїня нової колекції дизайнера Олександра Очеретного, яку було презентовано у галереї «Арт-Шик» нещодавно. Колекцію було названо за іменем гормону радості – «Ендорфін». У стані емоційного піднесення Олександр втілював у життя ідеї, що з’являлись у процесі роботи. Передсмак стильного дійства та ейфорія охоплювали вірних клієнток дизайнера перед показом. Щире захоплення гармонійними витворами кравецького мистецтва панувало у залі після показу. І все це завдяки «Ендорфіну»!

Олександр Очеретний презентував нову осінньо-зимову колекцію "Ендорфін" Олександр Очеретний презентував нову осінньо-зимову колекцію "Ендорфін"

Осінньо-зимова колекція Олександра Очеретного втілена у м’якій вовні, цупкому рельєфному жаккарді та тканинах з печатними орнаментами. Превалюючий силует створюють вільного крою пальто та сукні середньої довжини з похилими рукавами три чверті та карманами у виточках. Кольорова гама колекції для холодної пори року складається з чорного, ніжно-блакитного, всіх відтінків сірого та білого кольорів. Блискучі акценти розставлені за допомогою щедрих візерунків – принтованих або мереживних. Вигадливі квіткові орнаменти на м’якій поверхні щільних тканин створюють враження затягнутих памороззю вікон, на яких мороз вишиває вправною рукою. Окрему частину колекції складають тканини з вензелями та мозаїчним графічним дизайном. Окрім суконь, силует яких формує плавна лінія плеча, у колекції презентовано спідниці, як прямі, так і розкльошені, доповнені блузами з цупких зимових тканин. Додаємо дещицю хутра на теплих жилетах та дрібку блискучих бусин для виділення деталей і отримуємо візуальну насолоду, викид ендорфінів у кров.

Олександр Очеретний презентував нову осінньо-зимову колекцію "Ендорфін"

Олександр Очеретний презентував нову осінньо-зимову колекцію "Ендорфін"

Жінка, вбрана у річ з колекції осінь-зима 2014-2015 Олександра Очеретного почувається комфортно та затишно, вона отримує надзвичайну кількість позитивних емоцій від свого гармонійного образу. «Мій ендорфін я уявляв собі як флакон парфумів у ограненій пляшечці чорно-фіолетового кольору з вишуканою золотою брошкою-кришечкою» – ділиться плодами уяви дизайнер. Тож, ті, хто цінує вбрання від Очеретного тепер мають змогу оповити себе флером витонченої розкоші та підкресленої жіночності.



Переглядів: 14458
Поширень: 0