До свого 10-річчя вінницький гурт «Тверезість і Культура» запланував грандіозний тур по 30 містах України та на 20 концертних майданчиках в Європі, Америці та Австралії.

А першим виступом в рамках ювілейних гастролей став мега-великий душевно-домашній концерт в столичному Палаці Спорту 1 лютого.

50 концертів по всьому світу зіграють на ювілей “Олені”

- Народу було багато, реально більше 7 тисяч!, - розповів лідер “Оленів” Віктор Бронюк. - Прийшли близькі друзі із усієї України, рідня, зірки з телевізору — Катя Осадча, Юрій Горбунов, Юрій Степанич, Оля Фреймут із дітьми... Виступали ми як і обіцяли в костюмах від вінницької дизайнерки Світлани Теренчук в рамках підтримки національного виробника. Співали нових і вже затертих народною популярністю пісень. Дали жару так, що танцював і дружно співав весь зал. Попереду виступи у великих та малих містах України, а до Вінниці доберемось десь влітку — саме на 10-й день народження гурту!

- Що вам нести в подарунок на іменини?

- Щирі посмішки і відкриті серця! Бо в такий час, в таку годину саме наш дух, наша віра і наша любов до України є непереможною силою, котра зможе подолати і побороти все. Тур ми назвали відповідно, бо “Люби ти Україну», - пісня, що вже встигла полюбитися всім тут у тилу і там на фронті, вона вже стала символом і набула особливого значення. Зараз важливо робити, робити все що можеш, щоб підтримати країну, щоб змінити щось на краще. І ми теж маємо робити те, що в нас виходить найкраще - співати на славу цьому народові, на славу всій Україні».

- Як ти пережив трагічну новину про загибель Кузьми?

В мене не було слів... Я відмовився коментувати це для телеканалів, що мені телефонували. Бо цінувати друзів треба за життя, а зараз слова зайві... Їдемо із нашими хлопцями на прощання із Андрієм до Львову і на цвинтар в Брюховичах біля будинку його батьків. Дуже жаль, що така світла, життєлюбна людина пішла від нас...

А вам всім дай Боже більше світлих днів, доброго здоров’я і нарешті, гарних новин...
Будьмо разом, бо ми єдині!



Переглядів: 3314
Поширень: 0