Вчора у РЦСМ «Арт-Шик» лунали пісні в пам\'ять загиблих на Майдані та в підтримку воїнів АТО. Захід організували КП «Центр концертних та фестивальних програм» та українська асоціація ГО «Громадський ресурс».

У Вінниці відбувся благодійний концерт «Мамо, не плач, я повернусь»

Метою цього мистецького заходу був перш за все збір коштів для українських бійців, які зараз ведуть боротьбу на сході країни. Найнеобхідніше для них – це тепловізор та бінокль нічного бачення, які допоможуть воїнам зберегти більше життів в нічний час.

У Вінниці відбувся благодійний концерт «Мамо, не плач, я повернусь»У Вінниці відбувся благодійний концерт «Мамо, не плач, я повернусь»

На захід були запрошені бійці 90-ої окремої десантно-штурмової бригади, які до останнього тримали оборону Донецького аеропорту. Зараз перебувають на лікуванні в вінницькому воєнному госпіталі.

У Вінниці відбувся благодійний концерт «Мамо, не плач, я повернусь»

З музичною програмою «Мамо, не плач, я повернусь» виступали лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Ольга Мельник, Еліна Мбані-Амона, Олена Гернега, Валерій Батирєв, Вероніка Пінчук, Ірина Мелащенко та інші. Молодь ставила сценки та співала пісні, бажаючи всім нашим воїнам обов’язково повернутись додому живими.



Переглядів: 4804
Поширень: 0