11 березня у залі Вінницької обласної філармонії відбулось закриття Форуму молодої музики «Барви музики ХХ сторіччя. Авангард. Класика. Джаз» проектом «Скрипкове дерево роду». У нашому місті його презентували Заслужений артист України Кирило Стеценко та дипломант міжнародних конкурсів Наталія Строчан. Продовж вечора лунали музичні твори композиторів Максима Березовського, Миколи Лисенка, Дениса Січинського, Віктора Косенка, Мирослава Скорика, а також прем’єрні сюрпризи від Кирила Стеценка.

Концертна програма вразила яскравим сценічним темперамент артиста, новизною виконавських прийомів атмосферою  справжнього скрипкового дива.

«Впродовж декількох років я з задоволенням відвідую «Форум молодої музики», – ділився враженнями Володимир, глядач. - Патріотичні твори у наш час дуже цінуються і мені подобається, що у нашому місті це розуміють та підтримають.

Цього року зазначений мистецький проект відбувся як благодійний захід у підтримку вінницьких військових у зоні АТО, Форум молодої музики об’єднав усі заклади культури міста. Загалом в рамках Форуму проведено 10 концертів та зібрано 23445,5 грн.



Переглядів: 1351
Поширень: 0