Кажуть, що талановита людина, талановита у всьому, і ці таланти розкриваються у неї з кожним днем все більше і більше. Саме так можна сказати про чарівну і дуже скромну Білявську Юлію. 27 березня 2015 року у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної відбулася презентація першої персональної виставки юної майстрині Білявської Юлії під назвою «Квіти. Мрії. Акварель.», на якій представила 115 робіт, створених у різноманітних техніках декоративного мистецтва та живопису.. Після побаченої виставки точно хочеться познайомитись із Юлею поближче. Отож,знайомтесь – майстриня з ліричною душею Юлія Білявська…

Юлія – учениця 9 класу ЗШ №26, вихованка Палацу дітей та юнацтва, переможниця багатьох міських, обласних та всеукраїнських виставок та конкурсів, стипендіат міської ради 2014-2015 навчального року.

"Квіти. Мрії. Акварель" Юлії Білявської

З дитинства вона любила щось робити цікаве та унікальне . Спочатку це були різні вироби з паперу – витинанки, орігамі та інше. Також обожнювала малювати. З роками опановувала різні види мистецтва.

Юлія БілявськаЗ вересня 2011 року Юлія займається у зразковому колективі креатив-студія «Орхідея» (керівник Мохар І.А.). На заняттях студії вона освоїла багато технік сучасного декоративного мистецтва, флористики та фітодизайну. Серед них ошибана(площинна флористика), канзаши (квіти зі шовкових стрічок), букети з цукерок, декупаж(мистецтво наклеювання будь-яких зображень на різні поверхні), топіарії(європейські декоративні дерева) та різноманітні змішані техніки. Юлія є постійним учасником та призером міських та обласних виставок-конкурсів з декоративно-прикладного мистецтва. Крім того, у складі команди студії вона приймала участь у Всеукраїнському конкурсі з фітодизайну «Фарби осені» (м.Симферополь, 2013р.), де здобула призове місце.

Дівчина має великий творчий потенціал, велику працелюбність, жагу до всього нового, охайність, комунікабельність, надійність, активну життєву позицію.

Два роки тому Юлія вирішила окрім фітодизайну, ще професійно опанувати такий вид мистецтва, як живопис. Старанно та охайно виконує кожну свою роботу вкладаючи в неї душу, та все своє уміння. На початку Юлія опановувала класичний рисунок та живопис, але більше схильна до фантазійних типів композиції. Це говорить про багату уяву та великий світогляд. Юлія шукає себе у різних техніках: акварель, гуаш, пастель, гравюра, робота на тонованому папері, графіка, монотипія, кольорові олівці, та змішанні техніки. Не боїться експериментувати. Завжди приходить вже з готовими ідеями, радиться з викладачем, та створює неповторні шедеври. Це є невід’ємна частина її творчої особистості, яка йде в одному руслі з прикладним мистецтвом, та активно впливає на смак та світобачення митця.

Ось така вона скромна і талановита Юлія.



Переглядів: 4867
Поширень: 0