Вже сьогодні ввечері у Вінниці стартує мистецький фестиваль «Artgnosis 2015». Подія, на яку більше місяця очікувала літературна спільнота міста, дасть старт літературному уікенду о 18:00.

Що цікавого буде?

мистецький фестиваль «Artgnosis 2015»

Місце проведення. Організатори недаремно обрали арт-паб. Потрібно бути в тренді зі споживачем. «Сьогодні до бібліотеки «затягнути» людей або ж розмістити у книжковому магазин важче. Усі бажають насолодитись, розслабитись та кайфанути від літератури, музики», - розповідає організаторка фесту, Інна Масленчук.

Учасники. Вінницький фестиваль важко порівнювати зі столичним або львівським, але підбір учасників не менш потужний. Однією з родзинок проекту – залучення молодих, талановитих, але ще не відомих виконавців.

Цих вихідних гостюватимуть у Вінниці і Любко Дереш та Ірена Карпа, і Юрко Іздрик та Андрій Любка, музичні гурти та театри, молодих поетів та нових творчих проектів.

Очікування. Вінничани матимуть змогу познайомитись з сучасною українською літературою, познайомитись з місцевими любителями мистецтва «оф-лайн» та отримати велику кіпу задоволення.

мистецький фестиваль «Artgnosis 2015»

Ірена Карпа

З 1999 є солісткою й авторкою текстів гурту «Фактично самі» (з 2007 — «Qarpa»), музика якого становить сумішіндастріалу, панк-року, хардкору та психоделічного тріп-хопу.

Друкувалася у часописі «Четвер». Перша книжка — «Знес Паленого» (Івано-Франківськ, 2000, повість «50 хвилин трави», оповідання «Сни Ієрихона» тощо).

2005–2008 — працювала ведучою на телебаченні (канали «ICTV», «Інтер», з вересня 2007 року по серпень 2008 року —«MTV Ukraine»).

4-ю її книгою став роман «Перламутрове порно» (2005), 5-ю — роман «Bitches Get Everything» (2006).

2006 — спробувала себе як акторка («Аутизм»; «Компот») та режисерка короткометражного кіно «Kyiv. Limited Edition».

Знімається в еротичних фотосесіях для журналів «Playboy», «Penthouse», «FHM».

13 вересня 2008 року на Львівському Форумі видавців презентовано книгу «Добло і Зло». З 6 жовтня 2012 веде програму «Наші в Раші» на Новому каналі. Програма присвячена російським зіркам шоу-бізнесу, які походять з України. 20 грудня 2012 року разом з гуртом «Qarpa» виступила на розігріві Мериліна Менсона в Києві.



Переглядів: 4082
Поширень: 0