Цього року Великодні свята спів-пали з Днем Народження Rock`n`Roll(у). Саме тому традиційний музичний фестиваль присвячений цій світовій культурній події пройшов у Вінниці трішки далі за календарем 14 та 15 квітня. За те фестиваль розширив свої рамки, включивши у свою програму два Рок-Уроки, на яких глядацьку залу заповнила школота з восьми середніх загальноосвітніх закладів міста. У залі діти і на сцені юні артисти, які у супроводі ветеранів вінницького рок-клубу з гурту “Клондайк Бенд” знайомили з хітами рок-класики. Символічним було виконання на коду і пісні нашого земляка Віктора Бронюка “Люби ти Україну”. Хай Віктор не ображається, але у голосистих дівчат із “Зоряної мрії” пісня звучить ще краще.

Rock`n`Roll народився! Славімо його!

Дуже вдалою виявилась і головна подія концерт до дати 15 квітня. Він стартувала активно аматорською група «Кросворд» (у складі Ходжаева Екатерина - вокал, Ковальов Микола - гітара, Ребеза Владислав - бас, Дробязгин Андрій - клавішні, Педоренко Сергей - брабани) з трьома незаперечними хітами «Black Sabbath», «ZZ Top», «Twisted Sister» і каверном на «Breaking the Law/Metal Gods» «Judas Priest». І все це з шикарним жіночим вокалом!

Rock`n`Roll народився! Славімо його!Rock`n`Roll народився! Славімо його!

Далі концерт продовжив колектив «Wind Of Change» трибют «Scorpions». Навіть дуже пристойний трибют занадто до 50-річчя існування знаменитого колективу з Ганновера. Хіба що соло гітаристу Вячеславу Ковтанюку не вистачало смугастих штанів, як Матіуса Ябста замолоду.

Rock`n`Roll народився! Славімо його!

Завершував шоу «Hammer Head» трибют «Rammstein». Дуже потужно. Вокальні партії на себе взяв барабанщик Володимир Сироєжко, гітарні пасажі виписував В\'ячеслав Реактор, бас гітара Олександр Ларкін, Олександр Заводовський - клавішні, програмування.

Організатори фестиваля дякують друзям свята ресторану “МакЛауд” та магазиру “Моби Дик”.

Що ж, до Нового Rock(у)!!!



Переглядів: 4866
Поширень: 0