Восьмого травня, на площі біля літнього театру відбувся обласний фестиваль військово-патріотичної пісні «Пісні, народжені війною» за участю професійних співаків, аматорських творчих колективів і окремих виконавців області. Організаторами заходу виступив Вінницький обласний центр народної творчості за сприяння Управління культури і туризму облдержадміністрації.

У Фестивалі взяли участь заслужені артисти України – Станіслав Городинський, Микола Янченко, Ірина Швець, солісти вінницького обласного естрадно-духового оркестру «Подоляни» – Володимир Полторацький, Павло Пазюк та Володимир Батирєв у супроводі оркестру, Юрій Грицюк, автор-виконавиця Зоя Красуляк, дует «Коханий, кохана»-Володимир Гуменчук і Наталія Мельник та інші відомі співаки Вінниччини.

У Вінниці відбувся обласний фестиваль військово-патріотичної пісні «Пісні, народжені війною»

А також кращі народні і зразкові аматорські творчі колективи Вінницького, Теплицького, Калинівського, Козятинського, Жмеринського, Тиврівського, Немирівського, Липовецького, Шаргородського районів та міста Ладижина. Всього 35 окремих виконавців і творчих колективів взяли участь в обласному фестивалі військово-патріотичної пісні «Пісні, народжені війною».



Переглядів: 3487
Поширень: 0