З 22 по 24 травня у Вінниці відбудеться перший Міжнародний фестиваль оповідання «Intermezzo» | Intermezzo Short Story Festival. Фестиваль присвячений постаті видатного українського письменника та громадського діяча Михайла Коцюбинського (1864, Вінниця - 1913) та 150-й річниці від дня його народження. Тема цьогорічного фестивалю - життя у посттравматичному просторі.  Учасниками фестивалю стануть близько 50-ти українських та європейських митців. Детальна програма фестивалю на сайті  та у соціальних мережах Facebook, Вконаткте

Після насиченого фестивального дня організатори «Intermezzo» пропонують не розслаблятися, а навпаки - поринути у вир музики, емоцій та спілкування. По завершенню кожного дня о 22:00 в клубі-ресторані «PR1ME» (вул. І.Бевза, 34), що знаходиться поруч з Музеєм Коцюбинського, звучатимуть концерти у форматі AfterMezzo.

22.05. о 22:00

Sasha Boole – кантрі/фольк виконавець з України. Його активна гастрольна діяльність почалась лише у 2014 році, проте за спиною музиканта вже понад 120 концертів у 5 країнах. Зовсім нещодавно Саша презентував свій другий студійний альбом Survival Folk, з яким після туру Україною вирушив у європейське турне Польщою та Німеччиною, зігравши концерти у Берліні, Варшаві, Кракові та ще низці міст. Також цьогоріч музикант видає сингли на американському та аргентинському лейблах. Його музику часто порівнюють із ранньою творчістю Боба Ділана, замішаною на коктейлі з дарк-фольку, блюзу та готік американи.

https://soundcloud.com/sasha-boole

Після фестивалю «Intermezzo» вінничан запрошують на концерти у форматі AfterMezzo

Вхід 50 грн.

23.05. 0 22:00

Quarkmonk – музичний проект композитора та музиканта Антона Дегтярьова, у минулому академічного органіста та піаніста, випускника київської консерваторії. За довгі роки навчання Антон дійшов висновку, що виконувати музику, написану кимось іншим, – не його історія. Тому започаткував власну і назвав її Quarkmonk. Глибоке атмосферне звучання, синтез численних напрямків електронної музики (від чілл-степу до техно) з класичними за звучанням оркестровими партіями – ось основні ознаки, притаманні його музиці. Непередбачуваний та мелодично насичений саунд, пошук нових гармонічних рішень та унікальних віртуальних інструментів – результат поєднання академічної консерваторської школи та невпинних пошуків для вдосконалення власного стилю.

https://soundcloud.com/quarkmonk

Після фестивалю «Intermezzo» вінничан запрошують на концерти у форматі AfterMezzo

Вхід 50 грн.

24.05. о 22:00

ГИЧ Оркестр зі Львова делікатно грає екстравагантну музику, співає пісні несправедливо призабутих українських поетів (Павла Тичини, Володимира Сосюри, Івана Франка) й активно переосмислює народну творчість. Гурт шанує традицію, але при цьому його музика народжується у радості експерименту. Музиканти Оркестру своїми інструментами й голосом дарують щастя слухачам тут і тепер – зрештою, саме слово «гич» є вигуком радості й захоплення. ГИЧ оркестр – інтелігентні розбишаки, яким вдається вишукано і начебто просто втілювати часом доволі неочевидні музичні ідеї. Але ця простота – наслідок технічної вправності, творчої свободи, такту і смаку, Якщо ви хочете завершити перший фестиваль «Intermezzo» на повному драйві – не пропустіть концерт ГИЧів у Вінниці!

https://soundcloud.com/hycz

Після фестивалю «Intermezzo» вінничан запрошують на концерти у форматі AfterMezzo

Вхід 60 грн (за реєстрацією [email protected]), 80 грн. в день концерту.

Організатори фестивалю: ГО «Інститут культурного менеджменту», Вінницька міська рада та Вінницький літературно-меморіальний музей М.М. Коцюбинського.

Під патронатом в.о. Вінницького міського голови Сергія Моргунова.



Переглядів: 3076
Поширень: 0