Вчора на площі Тараса Шевченка відбувся захід у рамках загальноміського проекту «Літературні читання». Тут юні вінничани співали, читали вірші, грали в ігри. А також організували флешмоб: створили з жовтих та блакитних стрічок сонце з промінчиками.

21 травня незалежні консультанти «Соціального проекту «Є контакт» у школах м. Вінниці» спільно з пілотними закладами освіти, в яких упродовж двох останніх років реалізується цей проект (школи №3, 10, 27 та школа - гімназія №23) організували на площі Тараса Шевченка літературні читання.

У програмі свята були виступи юних талантів: вокалістів і читців. Дітям пропонували долучитися до ігор, бліц-опитування та флешмобу. Оскільки нещодавно відзначався Міжнародний день сім\'ї, учасники заходу виконували вірші та пісні про маму і тата, бабусь і дідусів. Також пролунали гімни навчальних закладів, поезія та пісні про Вінницю, любов до Батьківщини.

На площі Шевченка вінницькі школярі читали вірші та співали патріотичні пісні

Наприкінці свята діти створили на площі Шевченка з жовтих та блакитних стрічок сонце з промінчиками. Найактивніші учасники отримали квитки на відвідування сімейного розважального комплексу «Дитяча планета» – постійного партнера проекту «Є контакт». Також всі охочі змогли скористатися послугами юних художниць із школи №23, які наносили аквагрим з українськими символами.

На площі Шевченка вінницькі школярі читали вірші та співали патріотичні пісні

Головний спеціаліст департаменту освіти Вінницької міської ради Тетяна Дрозд та керівник проекту Інна Сметанюк вручили подяки за співпрацю представникам закладів освіти та незалежним консультантам.



Переглядів: 3840
Поширень: 0