Напередодні вінницького концерту, який 10 червня на Центральному стадіоні пройде у форматі «Найбільшого випускного України», лідер «ТІК» розказав, які пригоди мав на власних випускних вечорах.

Вже в середу, 10 червня, о 19.00 у Вінниці на Центральному міському стадіоні гурт «ТІК» порадує шанувальників заключним концертом ювілейного туру «Люби ти Україну!»

Позаду насичені місяці, проведені під час гастролей, 32 міста України, 12 міст США й Канади, незабутні нові зустрічі і знайомства, мільйони посмішок і щасливих облич, оригінальні подарунки від фанів, насолода від загального співу улюблених хітів і шалених танців.

Попереду - нові проекти і фінальний 33-й концерт у форматі «Найбільшого випускного України», на якому гурт планує встановити рекорд України, зібравши тисячі випускників, їх вчителів та рідних. Концерт «ТІК» у Вінниці стане найоригінальнішим випускним, який увійде в історію країни, тож гурт запрошує до нього долучитися не тільки самих вінничан, а й жителів інших міст, які вже встигли скучити за «ТІК».

- Очікуємо до 15 тисяч глядачів, - відзначають учасники «ТІК». - Концерт пройде у форматі масштабного сімейного свята. Всіх запрошуємо приходити у вишиванках, з українськими прапорами та з відмінним настроєм. Будемо разом веселитися і встановлювати рекорд!

Фінальний концерт свого ювілейного туру «тверезі і культурні» вирішили присвятити цьогорічним випускникам, адже молодь - це наше майбутнє і надія. А шкільні та студентські роки - одні з найпрекрасніших миттєвостей у житті кожного з нас. Через роки їх згадуєш з невимовною ностальгією, з пам’яті стирається все погане, залишаючи місце лише для приємних спогадів.

У Вінниці гурт ТІК проведе "Найбільший випускний України"

Лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк зізнається: не шкодує про жоден день зі своїх шкільних та студентських років!

- Випускних вечорів у моєму житті було аж три, - розповідає лідер «ТІК». - Перший - коли закінчував 9 клас школи у своєму рідному селі Соколова Хмільницького району. Тоді все було традиційно: випускні стрічки, щастя від відчуття власної дорослості, коли можна спокійно випити келих шампанського з учителями, і трепет перед незвіданим майбутнім. Наскільки наш клас є дружнім, ми відчули саме в останні дні навчання. І дуже приємно, що на 20-ту річницю по закінченні школи наш клас зібрався майже у повному складі. Досі наш рекорд по кількості колишніх учнів, що приїхали на зустріч, у школі ніхто не побив!

Другий випускний музикант мав у Барському педагогічному училищі, де вчився за спеціальністю «вчитель образотворчого мистецтва й художньої праці, художник-дизайнер».

- Випускний в училищі був найцікавішим, бо був забарвлений юнацьким романтизмом: під гітару й пісні ми зустрічали незабутній світанок, - згадує Віктор Бронюк. - Цієї магічності й трепету вже не було на випускному у Вінницькому педуніверситеті, де я навчався на історичному факультеті: ми тоді групою зібралися, відзначили й порозбігалися… Усім нинішнім випускникам я би радив, перш за все, пам’ятати всі чудові моменти, які ви разом переживали за роки навчання. По собі знаю - краще відпустити образи минулого, за все подякувати один одному і вчителям, більшість з яких все-таки бажають добра своїм учням.

Ідея провести свій вінницький концерт у форматі «Найбільшого випускного України» в музикантів «ТІК» виникла тоді, коли стало відомо, що по датам виступ співпадає з проведенням випускних у школах. Тож «тверезі і культурні» вирішили запросити усіх випускників та їх шкільні та кровні родини на свій концерт, аби вони могли відсвяткувати свято незабутньо і яскраво.

- Шкільні та університетські роки - це окремо взяті історії в житті кожного з нас, це ті життєві відрізки, які закарбувалися на все життя, - говорить Віктор Бронюк. - Коли вони завершуються, переживаєш найцікавіші емоції, бо, з однієї сторони, позаду залишаєш навчання, а з іншої - стоїш на порозі чогось нового і незвіданого.

10 червня на тригодинному вінницькому концерті гурт «ТІК» обіцяє порадувати усіх безцінним щирим спілкуванням, 40 улюбленими піснями, пристрасними танцями і спільними співами.

Аби не було штовханини, а організація пройшла на найвищому рівні, вхід на Центральний міський стадіон 10 червня буде відкрито за дві години до концерту - з 17.00.

Придбати квитки на концерт можна у касах вінницького Будинку офіцерів, муздрамтеатру, на Центральному міському стадіоні, турсервісах на Козицького та фонтані «Рошен», у кіосках мережі «Преса» та за номером безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Вінничани та гості міста, не пропустіть! Станьте учасником безпрецедентного концерту гурту «ТІК», що увійде в історію не тільки міста, а й - всієї України!



Переглядів: 4376
Поширень: 0