На площі Європейський цими літніми вечорами можна безкоштовно переглянути кращі українські фільми останніх років. «Кінодворик» - це кінотеатр під відкритим небом, де кожен зацікавлений перехожий має змогу насолодитись стрічками українського кінематографу. Початок кіносеансів щойно звечоріє, о 21.15.  Організаторами проекту «Кінодворик» є департамент культури Вінницької міської ради та кінотеатр «Родина».

Минулої п\'ятниці на великому екрані демонструвалась соціальна драма «Істальгія» (2012) режисерки Дарини Онищенко. Чимало кіноманів прийшли переглянути цю стрічку. Зручно вмостившись на стільцях, або просто на газоні чи граніті, набравши напоїв та смаколиків, і дорослі, і малі дивились кіно.

«Кінодворик»: якісне українське кіно просто неба

«Кінодворик»: якісне українське кіно просто неба«Кінодворик»: якісне українське кіно просто неба

13 червня вінничани могли проглянути український сімейний комедійно-музичний фільм 2014 року «Трубач» (режисер Анатолій Матешко). Фільм розповідає про юного трубача дитячого естрадно-духового оркестру, який не лише талановито грає, але і пише власну музику. У стрічці задіяні триста обдарованих дітей, а з відомих акторів Володимир Горянський, Нонна Грішаєва та Олексій Горбунов.

«Кінодворик»: якісне українське кіно просто неба

Не дивлячись на негоду, демонстрування українсько-французької романтично-ліричної комедії «F63.9 Хвороба кохання» (режисери Олена Дем’яненко та Дмитро Томашпольський) відбулось у кінотеатрі «Родина»



Переглядів: 3951
Поширень: 0