Нещасний горбань Квазімодо схиляється над тілом пристрасної циганки Есмеральди, яку він не зміг врятувати своїм коханням. Він співає французькою. Його роль грає Володимир Сохацький, який цього дня вперше вийшов на сцену, і грає блискуче.

Вінницька версія «Notre-Dame de Paris» - яскраво, талановито, артистично

Прем’єра вінницької версії відомого мюзиклу «Notre-Dame de Paris» у постановці режисерки Марини Ревенко відбулась у Світовий День Музики просто неба, на великій сцені, що розташувалась на терасі біля французького ресторанчику «Ile-de-France».

Поглянути на світову класику в інтерпретації молодих подолян прийшло чимало глядачів і щирі овації не вщухали ще довго після закінчення дійства.

«Notre-Dame de Paris» - музично-хореографічна вистава з драматичною канвою. Кожен з виконавців чудово вжився у свою роль, кожен викладався на повну. Приголомшена публіка лише дивувалась у захопленні – на сцені в переважній більшості місцеві таланти.

Постановка вийшла по-справжньому унікальною. У мюзиклі брали участь як аматори, так і професіонали мистецтва нарівні. Учасники театру-студії «Сьоме небо», студії танців «Алемана», викладачі та студенти вокального відділу Вінницького училища культури та мистецтв перевтілилися на героїв трагедії Віктора Гюго.

Спеціальні хореографічні номери для мюзиклу поставив відомий хореограф Сергій Костецький. У ролі чарівної Есмеральди директорка проекту Єлизавета Усач. Об’ємні стилізовані декорації створили самі учасники проекту. Звук забезпечила вінницька студія «Иначе». Костюми шили вінницькі дизайнери Дарія Фурман та Олег Кириленко («Студія Д і О дизайн»). Постановка стала результатом чотиримісячної роботи багатьох талановитих людей.

Не зважаючи на те, що стільки творчих одиниць з величезним ентузіазмом працювали над втіленням в життя цього амбітного проекту, найбільша заслуга належить саме Марині Борисівні Ревенко. Її харизма та талант спонукали кожного повірити в те, що постановка викличе фурор. Так і сталось! Режисерка театру-студії «Сьоме небо» зібрала у свою команду людей різнобічно талановитих, натхненних та обдарованих.

Всі, хто задіяний у вінницькій версії «Notre-Dame de Paris», були впевнені у власних силах завдяки керівництву пані Марини. Для Вінниці така постановка – подія! Тепер варто сподіватись на успішні гастролі барвистого колективу та їх незмінної керівниці. Захоплені овації їм забезпечено!



Переглядів: 4660
Поширень: 0