Наша область нині відкриває низку творчих звітів регіонів, отож до «першопрохідців» увага особливо пильна. За словами Л.Спірідонової, цьогорічний звітний концерт відзначається надзвичайною широкоплановістю колективів, їх високим професійним рівнем. Авторами більшості творів, що звучатимуть на концерті, є наші земляки. Особливість ще й у тому, що учасники концерту намагатимуться представити усі напрямки народної творчості, якомога ширше висвітлити багатогранність і неповторність митців Вінниччини.

Також заступник голови облдержадміністрації зазначила, що не менш важливе значення матимуть виставки декоративно-прикладного мистецтва майстрів народних ремесел та економічного потенціалу Вінниччини, які передуватимуть концерту.

Увага до підготовки та проведення заходу вкрай велика, адже звітний концерт огляне Президент України В.Ющенко та численні столичні «vip» персони.

«Оцінити наш творчий звіт збереться вся київська еліта, зокрема, й наші земляки-подоляни. Тому ми маємо виступити на вищому рівні. Можна з впевненістю відзначити, що область готова до представлення на державному рівні свого творчого потенціалу. І нам є чим пишатися» – підкреслила заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонова.


Переглядів: 4011
Поширень: 0