У цю суботу у рамках «Мистецьких вихідних» у Вінниці відбулися різноманітні майстер-класи по малюванню, орігамі, боді-арту. На майдані Незалежності виступали юні таланти, а у бібліотеці-філії №11 пройшов вечір «На гостину до Нептуна».

У Вінниці продовжується інтерактивно-розважальний проект «Мистецькі вихідні». У суботу на майдані Незалежності продовжився проект «Фестиваль вуличних музикантів». У ньому взяли участь вихованці Вінницької дитячої музичної школи №1 та Вінницької дитячої музичної школи №2, учасники ансамблю танцю «Браво» вокально-хореографічної студії академічного ансамблю пісні і танцю «Поділля» обласної філармонії та інші.

У рамках проекту «Творчий двір» відбулися танцювальні майстер-класи та флешмоби від зразкового танцювального колективу «Молодість» вищого художнього професійно-технічного училища №5 та вокальні номери активних мешканців мікрорайону. Велика кількість майстер-класів по малюванню, орігамі, боді-арту та іншого відбулася на майданчиках біля бібліотек-філій міста. В бібліотеці-філії № 11 суботній вечір носив тематику «На гостину до Нептуна».

Цими вихідними для вінницьких дітлахів проводили майстер-класи по малюванню та орігамі

Партнерами проекту «Мистецькі вихідні» є ТРЦ «Мегамолл» та розважальний комплекс «Дитяча планета». Саме від них розігрувались призи та подарунки на всіх майданчиках проекту.

Довідка

Цієї суботи 18.07.2015 р. «Мистецькі вихідні» чекають своїх учасників та відвідувачів:
– На майдані Незалежності з проектом «Фестиваль вуличних музикантів» (початок о 18.00 год.);
– Біля Вінницького міського клубу (мікрорайон Сабарів, вул. Черняхівського, 74) проект «Арт-мозаїка» (початок о 19.00 год.)

А також на майданчиках біля: Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1,2, 5, 6, 8, 11, 12, 13 (початок о 18.00 год.).



Переглядів: 3043
Поширень: 0