На Замості минулими вихідними відбувся відбірковий тур конкурсу «Творча битва районів-2015». У фінал потрапили лауреат міжнародних конкурсів з оперним вокалом Юлія Багрій, учасниця всеукраїнських фестивалів юних бандуристів Анастасія Косич. А також – дует братів Миколи та Олексія Кирилюків та переможниця конкурсу «Арт-Олімп» зі швидким малюванням портрету Надія Бурячок.

На початку літа у Вінниці стартував четвертий сезон конкурсу «Творча битва районів-2015». Відбіркові тури вже пройшли у Тяжилові, Сабарові та Вишеньці. Нещодавно найталановитіших обирали на Замості.

Бандуристка, художниця та вокалісти представлятимуть Замостя у фіналі конкурсу «Творча битва районів»

Жителі цього району танцювали, співали, малювали, розказували гуморески та грали на бандурі. Кожний з учасників отримав призи від постійних спонсорів конкурсу ТРЦ Мегамолл та розважального центру сімейного відпочинку «Дитяча планета». Окрім цього, нагородою за участь у конкурсі були солодкі подарунки, які подарував депутат Вінницької міської ради Петро Бабій. Катерина Моркот порадувала присутніх чудовою піснею та отримала сертифікат на безкоштовну поїздку по Україні від директора туристичної фірми «ACTIVтур» Ольги Печериці.

Бандуристка, художниця та вокалісти представлятимуть Замостя у фіналі конкурсу «Творча битва районів»

Фіналістами від Замостя стали лауреат міжнародних конкурсів з оперним вокалом Юлія Багрій, учасниця всеукраїнських фестивалів юних бандуристів Анастасія Косич, дует братів Кирилюків – Миколи та Олексія та переможниця у конкурсу «Арт-Олімп» зі швидким малюванням портрету, яка відобразила обличчя Мерилін Монро, Надія Бурячок.

Наступний відбір до фіналу пройде в центральній частині міста 1 серпня о 17:00 на майдані Водограй в ЦПКіВ ім. Горького. Довідки за телефонами – 595-247, 097-28-20-737.

Бандуристка, художниця та вокалісти представлятимуть Замостя у фіналі конкурсу «Творча битва районів»

Довідка

«Творча битва районів» – це конкурс для тих, хто хоче продемонструвати свої таланти та довести, що Вінниця – місто обдарованих людей. Вишенька, Тяжилів, Сабарів, Замостя та Центр впродовж літа змагатимуться за звання найталановитішого мікрорайону нашого міста на приз виконуючого обов’язки міського голови Сергія Моргунова. Організаторами конкурсу є департамент культури Вінницької міської ради та КП «Центр концертних та фестивальних програм».



Переглядів: 4146
Поширень: 0