Сьогодні у виставкових залах Вінницького обласного художнього музею відкрилася виставка Заслуженого Художника України Володимира Козюка «Моя Україна». Експозиція присвячена Дню Незалежності, адже у своїх роботах митець Володимир Козюк майстерно подав пейзажі України в усьому їх конструктивному і колористичному розмаїтті: широкі простори, залиті сонячним світлом, береги річок, звивисті та примхливі, круті косогори, всуціль укриті квітучими травами і, звичайно ж, старі хатки, які в його творчості набувають змісту ексклюзивного етнічного символу.

У експозиції представленні понад два десятки робіт, де зображені пейзажі з різних куточків України.

Аби привітати талановитого художника, на урочисте відкриття виставки завітав голова облдержадміністрації Валерій Коровій, який назвав Володимира Козюка своїм другом. Керівник виконавчої гілки обласної влади побажав митцю здоров’я, безкінечного натхнення в усіх починаннях та невичерпної енергії у подальшій роботі.

Вінничан запрошують на виставку Володимира Козюка "Моя Україна"

«Патріот, художник, фотохудожник, колекціонер, меценат, і це все про Володимира Козюка. Я уважно слідкую за його творчістю, й не перестаю дивуватися творчому креактивному підходу. В доволі важкий для України час він вступає в дискусії щодо майбутнього України, в якому напрямку розвивається мистецтво, в якому напрямку ми маємо виховувати молоде покоління. Це говорить про те, що Володимир Козюк має великий дар від Бога, який називається талантом. Таких людей не багато. Його роботи наповнені почуття любові, світлості. Можливо це саме те, що нині рухає кожного з нас. Я так думаю, що заслужений художник це добре, але ми попрацюємо над тим щоб Володимир Козюк, став ще й народним» - наголосив Валерій Коровій.



Переглядів: 4031
Поширень: 0