19-20 вересня Вінниця знову перетвориться на джазову столицю України.

З 27 серпня розпочав свою роботу інформаційний центр фестивалю, який розташовано в ККЗ РАЙДУГА (вул. Хлібна, 1). В цьому центрі Ви не лише зможете замовити квітки, а й отримати повну інформацію про концерти.

Поспішайте замовити запрошення на фестивальні концерти та отримайте нагоду насолодитись джазовими імпровізаціями від багатьох відомих зірок музики, які з’їдуться в ці дні до Вінниці з усього світу.

Служба прийому замовлень на концерти фестивалю вже розпочала свою роботу. До 18 вересня щоденно, з 10 до 19 години, з перервою з 13 до 14 години, Ви можете замовити квитки як на окремий фестивальний концерт, так і на всі фестивальні концертні програми одразу! (Увага: на кожний концерт фестивалю необхідно отримати окреме запрошення!) Служба прийому замовлень розташована у касі концертної зали «Райдуга» (вул. Хлібна,1).

Служба прийому замовлень розташована у касі концертної зали «Райдуга» (вул. Хлібна,1)

Вартість квитків на фестивальні концерти справді невисока. Від 30 до 60 гривень за концерт. Загальна вартість повного комплекту запрошень складає всього 250 грн. Організатори Вінницького джазового фестивалю завжди прагнули зробити мистецтво джазу доступним для всіх. Завдяки цьому вінницьке свято музики має численних прихильників та постійних глядачів.

VINNYTSIA JAZZFEST – 2015 розпочнеться за кілька тижнів! Час замовляти запрошення!

Замовити квиток ви можете за номером (0432) 690-025, або ж просто на сайті фестивалю за посиланням: http://www.jazz.vn.ua. Зателефонувавши, вам потрібно назватись та вказати кількість запрошень та концерти, які б Ви хотіли відвідати. При замовленні квитків Вам обов’язково повідомлять їх вартість, місце отримання та остаточний час, до якого Ваше замовлення є дійсним. Зрештою, вам залишиться протягом вказаного часу підійти до каси та отримати запрошення. У випадку електронного замовлення Ви можете, обравши безготівковий спосіб розрахунку, просто сплатити рахунок в будь-якому банку України протягом наступних 2-х робочих днів і, з бланком підтвердження оплати, отримати вхідні запрошення на фестиваль у касі.

Інтернет система бронювання запрошень на концерти фестивалю розроблена вінницьким науково-виробничим підприємством «Спільна справа». З усіх питань, які можуть виникнути при роботі служби прийому замовлень і електронної резервації телефонуйте за номером (0432) 690-025.

VINNYTSIA JAZZFEST

Окрім цього на сайті jazz.vn.ua та сторинці у фейсбуку VINNYTSIA JAZZFEST Ви маєте змогу познайомитись із інформацію про музикантів та замовити квитки на концерти фестивалю, взяти участь в акціях та вікторинах, які запропонують організатори напередодні фестивальних концертів



Переглядів: 4310
Поширень: 0