«Алло! Ларису Ивановнух Ачу!» - ця фраза давно стала крилатою і завоювала мільйони шанувальників, які люблять і дотепер дивляться легендарний фільм «Міміно». Після виходу фільму Вахтанг Кікабідзе став секс-символом СРСР, багато шанувальниць закохалися в незабутню посмішку артиста. Цією осені легендарний співак вперше приїде у Вінницю!

1 жовтня о 19.00 у театрі імені Садовського Вахтанг Кікабідзе презентує вінничанам свою легендарну програму «Мої роки - моє багатство», яка присвячена 75-річчю співака, і складається з улюблених глядачами пісень: «Чито гврито», «Мои года - мое богатство», «Проводы любви», «Я жизнь не тороплю», «Вот и весь разговор», «Песня о Тбилиси» та багато інших.

Тільки живий звук, тільки легендарні пісні, незабутня атмосфера, де панує драйв і колорит Грузії - все це чекає шанувальників таланту Вахтанга Кікабідзе!

Довгоочікуваний виступ співака стане подарунком для всіх поціновувачів живої музики. Команда артиста, як і сам метр, уже давно стали «легендами» естради і їх музику знають і люблять глядачі усіх поколінь.

Вахтанг Кікабідзе, незважаючи на свій вік, активно подорожує. В Україні він буває досить часто, активно виражає проукраїнську позицію, морально підтримує український дух. Саме для підтримки українців у важкий час метр вирішив зробити звітний тур за 56 років своєї творчої діяльності. 

- Якщо навесні концерти Вахтанга Кікабідзе пройшли лише у чотирьох містах-мільйонниках, то зараз нам вдалося переконати наших партнерів - компанію «Квартал Концерт», щоб тепер концерт легендарного виконавця відбувся і у Вінниці. Надзвичайно вдячні, що все вдалося, - розповідає засновник концертної агенції «Вінниця Концерт» Олег Збаращук. - Для міста це велика, знакова подія, адже Вахтанг Кікабідзе ніколи раніше не виступав у Вінниці, де його дуже люблять і чекають.

Вахтанг Кікабідзе - це душа Тбілісі, яка своїм позитивом, добротою, чуйністю вражає всіх навколо. З артистом дуже легко працювати, про що неодноразово заявляли і творча команда, і журналісти, яким вдавалося поспілкуватися з легендою грузинської музики. У Вінниці шоу-програма буде дуже теплою, сімейною і незабутньою. Глядачів чекає чимало знайомих пісень, у яких артист відкриває свою душу.

Cамий знаменитий грузин, обличчя нації, наш Буба, білозуба посмішка Тбілісі — як тільки його не називали. Вахтанг Кікабідзе — це дійсно сонячна посмішка і море чарівності. Це сива мудрість Кавказьких гір і відкрита душа джигіта. Це Суліко, Тбілісо, грузинське кіно, вино й Міміно. Його роки як і раніше — його багатство.

Не пропустіть! Концерт Вахтанга Кікабідзе, який 1 жовтня о 19.00 пройде в театрі імені Садовського, стане незабутньою, знаковою подією для Вінниці і вінничан!

Квитки на концерт уже в продажі! Вартість - 400-2000 гривень. Придбати квитки можна в касах Будинку офіцерів і театру імені Садовського, турсервісі на Козицького і за телефоном безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Організатор вінницького концерту Вахтанга Кікабідзе - компанія «Вінниця Концерт».

Пригощає - студія-бар «City».



Переглядів: 4926
Поширень: 0