У 82 театральному сезоні Вінницький обласний український академічний музично-драматичний театр імені М.К.Садовського зустріне своїх глядачів новими виставами та відремонтованим приміщенням.

Відвідувачі Вінницького театру можуть відчути себе як в Одеській опері. Принаймні, різниці в освітленні вони точно не побачать – дирекція театру придбала сучасний освітлювальний пульт, вартістю в майже півмільйона гривень. Досі таке обладнання мали лише одеські колеги.

Про це кореспонденту «ВінницяОк» повідомив директор театру Володимир Лозовський.

Досі у нас був старого зразка, який працював вже 28 років. Зараз обладнання такого типу вже не використовують у театрах. До того ж, останнім часом давав збої. А якщо освітлення вийде з ладу, то це припинить роботу театру. Ми не могли цього допустити. Тож у швидкому темпі взялися шукати новий. Це американське обладнання. Купували наприкінці минулого року. Влітку – поки актори були на канікулах – встановили, – говорить Володимир Лозовський.

Тепер художнє освітлення сцени театру матиме кардинально інший вигляд. Зміни глядачі відчують уже 17 вересня – на відкритті нового – 82-го – театрального сезону. Стартуватиме він прем’єрою мюзиклу «Моя чарівна леді».

 Детальніше у відеосюжеті:



Переглядів: 4547
Поширень: 0