15 жовтня у Вінниці у Будинку офіцерів пройде грандіозний концерт вокального бенду № 1- «ManSound», який люблять і шанують в усьому світі. Концерт - святковий, адже присвячений 20-річчю колективу на сцені. А тому неперевершені артисти «ManSound» вирішили зробити подарунок не тільки всім глядачам, яких порадують своїми найкращими хітами, а й - юним колегам, для яких запустили конкурс «Проспівай з «ManSound» у своєму місті!»

Для участі у концерті молодим талантам потрібно всього лише вислати свою фонограму будь-якої пісні і своє фото на адресу [email protected]. Заявки приймаються до 6 жовтня, після чого буде обраний один виконавець, який одержить можливість проспівати на одній сцені зі знаменитими вокалістами!

- І обов'язково вкажіть, з якого ви міста, - додають артисти.

А тих, хто переживає, що можна надсилати лише авторські пісні, музиканти заспокоюють:

- Надсилайте запис будь-якої пісні! Експерти все зрозуміють. Дерзайте! Фонограми вже приходять...

Такий унікальний шанс радимо не проґавити, адже «ManSound» - це колектив мегапрофесіоналів, чий талант і артистизм підкорив глядачів по всьому світу. Повчитися у артистів такого рівня і заспівати з ними на одній сцені для починаючих вокалістів - це велика честь.

Всесвітньовідомий бенд «ManSound» запрошує вінничан взяти участь у конкурсі  «Проспівай з «ManSound» у своєму місті!»

За 20 років існування ManSound» побував з гастролями у багатьох країнах і полонив силою своїх голосів понад 70 фестивалів світу, від Аляски до Камчатки, від Гонконгу до Норильська.

Їх виступи проходять з незмінними аншлагами. Чому? А де ще люди можуть отримати таку дозу оптимізму, духовного піднесення, радості і задоволення від прекрасної музики, виконаної шістьма чоловічими голосами без жодного інструменту.

У жанрі акапелла «ManSound» немає рівних! Чому найкраще підтвердження - оригінальне відеозапрошення, яке до свого нового туру Україною записали музиканти. Креативити вокалісти «ManSound» люблять у всьому!

У Вінницю знаменитий бенд приїде на запрошення компанії «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». 15 жовтня о 19.00 у Будинку офіцерів «ManSound» презентують ювілейну програму, яку створили спеціально до свого 20-річчя. Найкращі і найулюбленіші пісні у стилі джаз, рок, поп, вічної класики та фольку у неординарних аранжуваннях виконають не тільки самі учасники «ManSound», а й запрошені зіркові гості. Колектив дружить з багатьма відомими гуртами і артистами, але хто з них поїде з ними у тур, поки що тримають у секреті.

Тим і цікавіше! Адже сюрпризи - це завжди приємне доповнення!

Квитки на вінницький концерт «ManSound» абсолютно доступні за ціною - від 50 до 250 гривень. Придбати їх можна у касах Будинку офіцерів і театру імені Садовського, а також на сайті bilet.vn.ua. Телефон безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.



Переглядів: 4665
Поширень: 0