15 листопада у Будинку офіцерів пройде грандіозний концерт симфонічного оркестру «Lords of the Sound», що став головним відкриттям минулого року.

Сьогодні їх називають «Володарями звуку», найбільш гастролюючим колективом і «улюбленим оркестром українців», адже у кожному місті «Лорди» збирають абсолютні аншлаги і на прохання глядачів часто грають по два концерти на день!

Більше 30 талановитих музикантів на одній сцені, вражаючий відеоряд з улюблених кінофільмів і, звісно, її величність Музика - глядачі не втомлюються дивуватися сюрпризам, які до кожної концертної програми ретельно готують майстри «Lords of the Sound». Шанувальники після їх виступів виходять у повному захваті, зізнаючись, що мурашки по шкірі і прискорене серцебиття потім ще кілька днів після концерту нагадують про пережиті найсильніші емоції.

- Ми зіграємо на струнах Вашої душі і залишимо свій слід глибоко в серці! - обіцяє вінничанам та гостям міста оркестр "Lords of the Sound".

Свою майстерність музиканти постійно вдосконалюють, а свою оригінальність – урізноманітнюють. Щоб здивувати глядача, оркестр ні на день не припиняє творчі пошуки та експерименти.

Саме завдяки унікальному таланту і вмінню з неабиякою експресією розкривати всю красу культових саундтреків найпопулярніших фільмів оркестр "Lords of the Sound" за рекордно короткий строк встиг заслужити любов і відданість публіки, повагу колег по «цеху» і високі оцінки музичних критиків. Зусиллями творчої команди оркестру було написано і виконано більше 150 симфонічних аранжувань різних стилів і напрямків. Оркестр брав участь у багатьох проектах і фестивалях, а до нового гастрольного туру по 20 містам України приготував цілу низку сюрпризів!

У новому шоу «Лордів звуку» «Кінохіти. Grand Collection» на сцені будуть використовуватися величезний екран та нові яскраві світлові ефекти. А оскільки нинішній тур колектив присвячує 150-річчю з часу створення Гімну України, ви почуєте спеціальну симфонічну версію «Ще не вмерла Україна…».

Вінницький концерт "Lords of the Sound" стане справжнім мегаекспресивним музичним блокбастером!

Список саундтреків, які почують глядачі 15 листопада у Будинку офіцерів, дійсно вражає: «Великий Гетсбі», «1+1:Недоторкані», «Бетмен», «Місія нездійсненна», «Пірати Карибського моря», «Гаррі Поттер», «Термінатор», «Хатіко», «Фантомас», «Гладіатор», «Матриця», «Аватар», «Кримінальне чтиво», «Амелі», «Реквієм за мрією», «Зоряні війни», «Шерлок Холмс», «Термінатор»… Прозвучать також пісні і з кінохітів останнього року – зокрема, «50 відтінків сірого», «Інтерстеллар» та «Скажений Макс».

Не обійдеться і без спеціально запрошених гостей: цього разу в тур з «Лордами звуку» їдуть талановиті вокалісти: Вікторія Литвинчук із телепроекту «Голос. Діти» та Данило Клягін з «Х-фактора». А іскрометні витівки улюблених диригентів - Віталія Саражинського та Віталія Фізера, які прямо під час виступу полюбляють перевтілюватися у Дарта Вейдера, Джека Горобця та інших кіногероїв, додадуть приємних вражень від побаченого і почутого.

Концерт «Кінохіти. GrandCollection» симфонічного оркестру «Lords of the Sound» - це вишуканий музичний подарунок для меломанів і кіноманів, яскраве шоу і дві години цілої палітри відчуттів, які ви не забудете ніколи!

Концерт «Lords of the Sound»

Вартість квитків на вінницький концерт «Lords of the Sound» - 80-250 гривень.

Квитки вже зараз купуйте в один клік на сайті bilet.vn.ua, а також запитуйте в касах Будинку офіцерів і театру імені Садовського.

Телефон безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.

Організатор вінницького концерту «Lords of the Sound» - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає студія-бар «City».



Переглядів: 4706
Поширень: 0