Останнім часом культурне життя Вінниці значно активізувались. В деякій мірі цьому сприяють міські свята та різноманітні проекти, які створюють для місцевих виконавців та гуртів відкриті майданчики, де можна виступати. Тепер творчі колективи та вокалісти співають не лише у своїх студіях, або просто квартирах, а виходять на вулиці, або у паби, де мають глядачів і слухачів, набувають досвіду виступу на сцені.

01 жовтня, у Міжнародний день музики, у арт-пабі Вінниці «BEEF-EATER» відбувся концерт вінницької співачки Анастасії Остапець. Саме у цей день відбувся дебют групи «Love street»: акустична гітара – Влад Каплуненко, соло-гітара - Сергій Карпішин, бас-гітара – Антон Бабій. Гармонійне поєднання співу Анастасії із «живою» музикою у виконанні цього гурту додали у залі ще більше драйву та позитивних емоцій.

 У Вінниця з’явився новий гурт – «Love street»

Дівчина вже не вперше чарувала своїм співом під час виконання кавер-версій відомих музичних композицій, світових та українських: «Muse», «Radiohead», «The Doors», «Sam Smith», Bruno Mars, Джамала, Земфіра, «Один в каное», Ніно Катамадзе та ін.

 У Вінниця з’явився новий гурт – «Love street»

Анастасія вміло поєднує техніку академічного вокалу із специфічними прийомами, характерними для естрадного вокалу, створюючи цим самим атмосферу оригінальності свого співу. 

 У Вінниця з’явився новий гурт – «Love street»

Отож, залишається побажати цим молодим виконавцям творчого успіху, прихильності долі та вдячних глядачів.



Переглядів: 5327
Поширень: 0