Самий модний співак України Макс Барських везе у Вінницю програму, під час якої ви не зможете всидіти на місці!

Ваші емоції будуть зашкалювати, а серце прискорено битися під акомпанемент стильного західного саунду і найпопулярніших пісень!

«Танцевать!» - нова концертна програма Макса Барських, режисером-постановником якої став Алан Бадоєв - маестро-кліпмейкер, який краще за всіх в Україні вміє дивувати публіку.

«Хочу танцевать!», «Подруга-ночь», «Отпусти», «Я болеютобой», «Теряютебя», «Глаза-убийцы», «Агония»,«Сердцебьётся», «Hero in», «Небо», - 18 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів вінничани та гості міста почують всі найкращі хіти, які Макс Барських написав за 6 років своєї кар’єри, та першими зможуть оцінити нові прем’єри. Зокрема, наживо почують новий хіт «Hlop, Hlop, Hlop».

Шоу Макса Барських буде незабутнім, тож вже зараз шанувальникам якісної модної музики треба поспішати придбати свої квиточки. Макс Барських зараз нарозхват, тому білети на його концерти розбирають із космічною швидкістю!

Макс Барських з новою концертною програмою "Танцювати!"

У Вінницю співак приїде після виступів у Німеччині, де останнім часом багато і успішно гастролює, що вкотре доводить, що Макс Барських знаходиться на піку популярності. Кожна його пісня і креативні кліпи очолюють найрізноманітніші хіт-паради і підривають танцполи країн СНД, Балтії і навіть Європи.

Макс Барських – єдиний серед всіх українських артистів власник відразу трьох престижних міжнародних нагород в області популярної музики: MTV EuropeMusicAwards, OE VMA і МУЗ ТВ.

Музику і тексти, які виконує, Макс пише сам. Він один з небагатьох в Україні поп-зірок, хто створює якісну музику з ультрасучасним звучанням, а його кліпи відповідають світовим стандартам музичного відео.

Стильний, сучасний і неординарний Макс Барських разом зі своєю креативною командою запалить Вінницю!

Приходьте 18 листопада о 19.00 у Будинок офіцерів і насолоджуйтеся живим звучанням і нестримною енергетикою улюблених пісень!

Квитки на шоу-концерт «Танцевать!» вже зараз купуйте в один клік на сайті bilet.vn.ua, а також запитуйте у касах Будинку офіцерів та театру імені Садовського.

І не забувайте про унікальний сервіс - безкоштовну доставку квитків за телефоном: (0432)57-55-55.

Організатор вінницького концерту Макса Барських - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає студія-бар «CITY».

 

 



Переглядів: 3409
Поширень: 0