14 листопада 2015 в Вінниці відбувся перший барбер-фестиваль “Борода Мусі Коцюбинського”, на участь в якому зареєструвалися 22 бородані.

Борода у чоловіка — то якийсь особливий шарм, візуальна грань харизми і характеру, певна загадковість і притаманний тому стиль.

Певно, саме тому Олександр Шемет в Вінниці, зібрав бороданів, аби влаштувати справжнє атмосферне і образне свято.

22 вінничанина "мірялися" бородами на першому барбер-фестивалі

В номінації “Борода Верді” (до 5 см) була найбільша конкуренція і перше місце дісталося Олександру Македонському, друге Вадиму Лещенко, а третє зайняв сімейний дует братів Михайла та Павла Мацюків.
В номінації “Борода Гарібальді” (від 5 до 12 см) був лише один претендент Юрій Грищук і він переміг в упертій бойні самого з собою.

У номінації “Суперборода“ (більше 12 см) переміг один з лідерів вінницької вело-спільноти пан Олександр Багрий, а такий красивий та харизматичний Олександр Шемет зайняв скромне друге місце.

22 вінничанина "мірялися" бородами на першому барбер-фестивалі

В номінації “Вуса” перше місце дісталося Денису Донському, друге Вадиму Лещенко, а третє — знаному як київський “реконструктор” Владиславу “Людвігу” Шапронь.

В номінації “Романтичний образ” переміг Сергій Лещинський, в образі середньовічного лицаря. Другий — Олександр Царевський зі своїм неперевершеним котом. Третій — вінницький шотландець Сергій Паламарчук.

22 вінничанина "мірялися" бородами на першому барбер-фестивалі

Світлини: Таня Петрова, PETROVA NEW LOOK

 



Переглядів: 15440
Поширень: 0