Вже в цю суботу (28 листопада) всіх вінничанок та гостей міста чекає захоплюючий і динамічний майстер-клас від відомого українського дизайнера Андре Тана «Розумний гардероб. Правила сезону». Зустріч відбудеться у паста-барі «Tamero» (вул.Театральна, 24). Початок о 14.00. Замовлення запрошень за тел. 093-404-21-81. Вартість запрошення 300 грн.

Дизайнер особисто допоможе розібратися в таких темах як: базовий гардероб; види дрес-коду; важливі сумки; нев'януча класика; предмети гардеробу, які прикрасять будь-яку жінку. Також Андре Тан розповість про антикризовий гардероб, на чому варто і не варто економити, викладе 10 прийомів, щоб відрізнити підробку та відкриє секрети правил шопінгу з чоловіком. Дизайнер обов’язково повідає модним вінничанкам про тенденції сезону осінь-зима 15/16. Під час майстер-класу будуть обрані кілька дівчат із залу для повної зміни іміджу.

В програмі приємного вечору також фуршет, показ колекційної французької білизни від ТМ Florange; розіграш призів серед присутніх дам (подарунки надані ТМ Florange, бутиком модного одягу Andre Tan, мережею магазинів шкіряних сумок Bags by Juliya); фото та автограф сесії.



Переглядів: 4257
Поширень: 0