«2-5 грудня2015 року відбудеться традиційне відкриття Ярмарку аксесуарів та сувенірної продукції «Руками створена краса», що проходитиме у Вінницькій Торгово-промисловій Палаті» - про це на прес-конференції зазначила голова громадської організації «Гармонія» Раїса Панасюк.

Також в зібранні взяли участь: директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації  Наталя Заболотна,  а  також  керівники громадських організацій «Розвиток. Розвиток»  -  Ірина Борзова,  "Рада Вінниччини"  -  Людмила  Станіславенко,  «Спільна справа»  -  Олена Данилюк  та  «Творчі люди»  -  Ольга  Дмитрик.

Вінничан запрошують на відкриття Ярмарку «Руками створена краса»

Під час виставки паралельно проводитимуться майстер-класи для дітей з виготовлення смаколиків від Центру професійної технічної освіти №1, концертна програма, готуватимуться страви від волонтерів «Кулінарної сотні». Кожен відвідувач зможе придбати цікаві сувеніри, подарунки, солодощі, які зроблені людьми з особливими потребами, а вилучені кошти будуть передані на потреби військових у зоні АТО.

«Ярмарок присвячений сімейній тематиці, де в першу чергу акцентується увага на дітях. Ярмарок має стати майданчиком об’єднання зусиль громадськості, що спрямоване на створення комфортних і творчих умов для людей з обмеженими можливостями, щоб кожен з учасників зміг проявити себе та продемонструвати свій талант і цим самим зроби власний внесок у суспільно-корисну справу»-зазначила Раїса Панасюк.

Вінничан запрошують на відкриття Ярмарку «Руками створена краса»

Програмою заходу передбачено різні тематики кожного дня:

02.12.15 – «В’яжемо щасливе дитинство» відкриття свята де буде запропоновано дитяче дефіле та концертна програма дітей з інтернатів;

03.12.15 – «Мамині вузлики любові» де діти та мами разом приймуть участь у конкурсах, проходитимуть майстер-класи для бабусь та сюрприз для мам;

04.12.15 – «Мужність поєднанна з теплотою» діти будуть мати змогу зробити своїми руками листівки, які потім відправлять у зону АТО,

05.12.15 – «Волонтерство мені в радість» день присвяченно волонтерам та збору речей і продуктів, що будуть відправленні в зону АТО та вимушеним переселенцям.

Вінничан запрошують на відкриття Ярмарку «Руками створена краса»

На ярмарок запрошують всіх охочих вінничан, які зможуть не тільки прийняти участь, а й допомогти нашим захисникам.



Переглядів: 3651
Поширень: 0