4 грудня о 18.00 у міському Палаці мистецтв «Зоря» відбудеться благодійний концерт «Крок назустріч». Кошти, зібрані від продажу квитків, будуть передані дітям з Ситковецької школи-інтернату для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Благодійний концерт «Крок назустріч» – це можливість допомогти талантом тим хто цього потребує. А саме, зробити свій внесок у покращення умов життя та розвитку дітей, а також – створити для них справжнє свято, показавши наскільки наша молодь талановита.

Отож, 14 грудня о 18.00 всіх бажаючих запрошують у міський Палац мистецтв «Зоря» (вул. Червоноармійська, 44) на благодійний концерт. Тут виступатимуть: Artisto, Діана Подолянчук, Гурт «LARUS», Віра Майборода, Валентина Гавриш, Дар'я Журбенко, талановита молодь Вінниччини, творче об'єднання «БезНа».

14 грудня у Вінниці пройде благодійний концерт «Крок на зустріч» на підтримку дітей-сиріт

Третина квитків буде реалізована на платній основі (40 грн. за квиток). Всі кошти зібрані від продажу квитків будуть передані дітям з Ситковецької школи-інтернату для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Безкоштовно відвідають концерт внутрішньо переміщені особи, діти-сироти, бійці АТО, багатодітні сім'ї.

Уся інформація про концерт можна знайти на сторінці концерту в соціальних мережах: vk.com/knazustric_concert   та  на сайті БФ «Подільська громада».

Квитки можна придбати в касі Будинку офіцерів та Універмазі.

Довідка

Організатори заходу: Влад Грибанов, Марія Григорук. Партнери - БФ «Подільська громада», Вінницький міський Палац мистецтв «Зоря», Відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради, Вінницький обласний Будинок культури учителя та інші.



Переглядів: 3577
Поширень: 0