19-20 грудня у Будинку офіцерів вп‘яте  відбувся Фестиваль творчості та таланту «Крок до мрії» Організатором фестивалю є  голова громадської організації "Розвиток.Розвиток" Ірина Борзова.

Фестиваль відбувся за підтримки міністерства культури України, сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, а також  Вінницької міської ради.  

На одній сцені протягом дводенного творчого марафону виступили біля тисячі учасників. Діти демонстрували таланти в номінаціях «вокал», «хореографія» та «оригінальний жанр». Цьогоріч учасників фестивалю привітали директор Департаменту соціальної та молодіжної політики Наталя Заболотна, Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба благодійники фестивалю та численні гості.

«Радий бути присутнім на святі, де Святий Миколай буде роздавати подарунки більш ніж 600 дітям. Це талановиті діти з усієї Вінницької області. Адміністрація організовує вже вп’яте фестиваль «Крок до мрії», де діти можуть себе проявити – показати свій талант і отримати подарунок. Мені особливо приємно, що організатори піклуються про дітей. Приємно що дітки, які опинились в складних життєвих обставинах, дітки з інвалідністю, діти-сироти, саме вони писали листи до Святого Миколая, і кожна така дитина отримає подарунок про який вона попросила в Святого Миколая», - говорить Микола Кулеба.

Вінницькі маленькі таланти зробили черговий «Крок до мрії»

«Я щаслива сьогодні, що команда громадської організації «Розвиток. Розвиток» вже п‘ятий рік поспіль дарує дітям свято та посмішки на їх обличчях. Адже участь у фестивалі – це крок до їх мрії . День Святого Миколая - найбажаніший день у році для дітлахів. Саме в цей день, всі діти які гарно вчились та працювали протягом року обов'язково отримають подарунки.  Саме тому, ще п'ять  років тому я вирішила, що буду щороку у ці дні організовувати яскраві заходи для дітей нашого міста. В цьому році фестиваль проходив протягом двох днів , в якому  взяли участь близько тисячі талановитих дітей та молоді. Родзинкою фестивалю стала благодійна акція "Долоні дитини візьми в свої руки". Я щиро дякую всім , хто приєднався та підтримав наш фестиваль. Дякую батькам наших учасників, керівникам  творчих колективів за  підтримку  дітей на їх творчому шляху . Адже дуже важливо, щоб  кожна дитина  мала певні умови для розвитку ,   мала можливість виявити та показати свої творчі здібності та  крок за кроком наближалась  до своєї мрії!"- говорить організатор фестивалю Ірина Борзова.

Вінницькі маленькі таланти зробили черговий «Крок до мрії»

19 грудня, у День Святого Миколая діти та молодь демонстрували свої таланти у номінаціях "Хореографія"  та "Оригінальний  жанр". А вже 20 грудня майже вісім годин поспіль проходила конкурсна програма у номінації "Вокал". Всі виступи учасників дивували своєю мйстерністю усіх глядачів та гостей фестивалю. Кожен учасник фестивалю, незалежно від зайнятого місця, до Дня Святого Миколая отримав диплом та  пам’ятний подарунок. Учасники фестивалю змагались за перші, другі та треті місця у кожній віковій групі, в п’ятнадцяти  двадцяти стилях та жанрах, серед яких show-belly dance, fusion, модерн, контемпорарі, комедійно-пародійне, гімнастичне, акробатичне та силове шоу, народний спів, естрадний спів, театральна творчість і т.д.

Вінницькі маленькі таланти зробили черговий «Крок до мрії»

 А головний приз фестивалю – звання володаря гран-прі отримали у номінації «Хореографія» - данс клуб "Болеро" з номером "Швидкоплинний час"; у номінації «Оригінальний жанр» - учні  ВМПДЮ ім. Л.Ратушної зразковий художній колектив театральної студії "Мельпомена" з номером "Єднаймося браття"; у номінації "Вокал" - Ірина Швець.



Переглядів: 3825
Поширень: 0