24 грудня у МПМ «Зоря» танцювальна студія ART-FUSION спільно із КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» організували святковий благодійний концерт.

Мета заходу - допомогти дітям, які виховуються у дитячому будинку «Гніздечко» втілити у реальність мрію – взяти участь у Всеукраїнському Чемпіонаті з Хіп-хоп танців серед колективів дітей, які виховуються у дитячих будинках. Саме на кошти виручені від благодійного концерту будуть пошиті костюми для участі у Чемпіонаті, який відбудеться 15 березня 2016 року у м. Києві.

На підтримку дітей з дитячого будинку «Гніздечко» у Вінниці відбувся благодійний концерт

«Традиція проведення благодійних концертів започаткована відділом у справах молоді та туризму міської ради та КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» ще у 2011 році. Для організації ми залучаємо танцювальні студії та школи сучасного танцю м. Вінниці. Сьогодні ж, глядацькі зала була наповнена вщент - на концерт прийшли вихованці студії ART-FUSION, які вже є її випускниками, батьки та дідусі з бабусями дітей, які виступали на сцені, та просто небайдужі вінничани, які підтримали нашу мету», - розповідає директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Вєра Балєєва.



Переглядів: 4170
Поширень: 0