Від сьогодні та щоденно до кінця свят новорічно-різдвяний ярмарок запрошує на запальні концерти вінницьких зірок! Окрім традиційних ярмаркових розваг тут лунатимуть як українські колядки та щедрівки, так і невимушений та приємний європейський джаз. Отже, SkyParkзапрошує вінничан у саме серце святкових розваг – до ярмаркової сцени, де жива музика починає звучати вже з настанням темряви.

З 16.00 до 17.00 щовечора на сцені Снігуронька та запальне новорічне видовище «Козацькі розваги».

А з 17.00 на сцену виходять найкращі професійні музичні колективи міста: гурт «Дармограй», ансамбль «ВінБенд», квартет «Універсум» та багато інших співатимуть та музикуватимуть для вас.

На новорічно-різдвяному ярмарку щодня лунатимуть пісні

Продовжуючи багаті різдвяні традиції нашого народу та відзначаючи європейську традицію ярмаркових розваг, SkyPark запрошує вінничан на веселі та яскраві вечори під відкритим небом, на великому загальноміському новорічно-різдвяному ярмарку, що розкинувся на площі Європейській.

На новорічно-різдвяному ярмарку щодня лунатимуть пісні

Тут аж до самого закриття (14 січня) на вас завжди чекає приємний настрій, цікаві розваги, святкова музика, сувеніри, смаколики, смачні напої, дитячі атракціони, тощо.



Переглядів: 3251
Поширень: 0