Вінниця - настільки гостинне місто, що всі артисти, які до нас приїжджають з концертами, обов’язково бажають повертатися сюди знову і знову.

Свою любов до вінничан українські зірки, що з концертами приїжджали у Вінницю у 2015 році, виразили у відео, у якому привітали всіх жителів міста з Новим роком та Різдвом Христовим.

- Президенти, коли говорять новорічні поздоровлення, завжди починають із того, що попередній рік був дуже складним… Попередній рік був прекрасним! Так, він безумовно був складним, але він зробив так, що ми розуміємо, хто є хто і що є що. Тому далі - все у наших руках. Ми можемо тепер спокійно, розуміючи, що навколо нас, рухатися далі, - звернулася до вінничан співачка і радіоведуча шоу «Камтугеза» на Radio ROKS Соня Сотник. - Я впевнена, що Вінниця у 2016 році стане культурною столицею. Я впевнена, що Вінниця у 2016 році збере найбільшу кількість туристів, тому що сьогодні по вашому місту гуляти дуже-дуже приємно: чисто, красиво, чудово і все для людей. Дорогі вінничани, Новий рік точно буде щасливим! Я обіцяю!

Соня Сотник: «Я впевнена, що у 2016 році Вінниця стане культурною столицею і збере найбільшу кількість туристів!»

Що побажали Вінниці і вінничанам інші артисти: Олег Винник, Макс Барських, гурти «ДахаБраха» і «Mad Heads», очільник «Маски-Шоу» Георгій Делієв, Арсен Мірзоян, ЯрмаК, Олексій Большой, оркестр «Lords of the Sound», Київський театр імпровізації «Чорний Квадрат» і Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського - дивіться у відео, яке до Нового року і Різдва опублікувала компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».



Переглядів: 3496
Поширень: 0