Команда Павла Табакова пропонує поєднати приємне з корисним - отримати задоволення від чудового концерту і долучитись до благородної справи допомоги українським бійцям.

Благодійним внеском від Павла Табакова стали квитки на концерт. 100 квитків було подаровано БФ "Подільська громада".

Всі виручені кошти будуть направленні на потреби українських бійців, що служать у зоні АТО або лікуються чи проходять реабілітацію. З питань придбання квитків звертайтесь за телефоном: (0432) 61-20-72 або 067-491-60-25

Співак вирушає у тур містами України «Сніг без пауз». Павло Табаков і його група 2016-ий рік розпочали стартом концертного туру містами України із новою новорічно-різдвяною програмою «Сніг без пауз».

3-го січня володар титулу «Голос країни» зібрав два аншлаги у рідному Львові.

А тепер вирушає далі. 17 січня сольний концерт Павла Табакова відбудеться у Вінниці – у Будинку офіцерів (початок – о 19:00).

Новорічно-різдвяні концерти стали для Павла Табакова вже доброю традицією.

Щозими співак радує своїх шанувальників святковими концертними програмами, сповненими Любові, Добра та Теплоти.

На концерті 17 січня у Вінниці Павло Табаков заколядує на восьми мовах!

Музика, особливо колядки та різдвяні пісні, у зимовий період допомагають усім нам стати добрішими і об’єднатися довкола світлого та вічного, - каже Павло Табаков. - Тож поспіваймо у ці свята разом! Та й так, щоб зарядитися позитивними емоціями на цілий рік!

У своїй новій святково-зимовій концертній програмі «Сніг без пауз», яку вінничани почують 17 січня, Табаков обіцяє заколядувати на восьми (!) мовах: українською, польською, англійською, французькою, німецькою, італійською, іспанською і навіть на латині! Концерти «Сніг без пауз» – це також традиційні українські колядки в оригінальних версіях, авторські новорічно-різдвяні пісні, зимові та світові хіти. Поруч із уже відомими колядами і піснями з альбому «Різдво для двох», а також минулорічним різдвяним синглом «Мирне Різдво», цієї зими Табаков підготував не один музичний сюрприз і не одну прем’єру.

Одну із них прихильники співака точно будуть підспівувати – сингл «З Новим роком!», який активно ротується в ефірі українських радіо і телеканалів (прем’єра кліпу «З Новим роком!» відбулася наприкінці 2015 р. 

Графік туру Павла Табакова «Сніг без пауз»: 16 січня – Київ , клуб «Carribean Club».

17 січня – Вінниця, Будинок офіцерів (квитки – за тел.: 65 999 8; 067 455 76 46).
19 січня – Чернівці.
20 січня – Івано - Франківськ.
25 січня – Луцьк.
26 січня – Рівне.
30 січня – Червоноград.
31 січня – Коломия.



Переглядів: 3464
Поширень: 0