За цей час реалізовано велику кількість проектів: діти пільгових категорій безкоштовно катались на ковзанах у Льодовому клубі, під час літніх канікул у пришкільних таборах із дітворою працювали аніматори, проводились конкурси об’ємних малюнків на асфальті, започатковані проекти з по безпеці дітей та молоді на дорогах та багато інших.

Проаналізувавши ці заходи, стало зрозумілим, що вінницьким дітям найбільше подобається займатись танцями. Саме тому з’явилась ідея проведення нової акції - «Маленькі хіп-хопери». І вже з сьогоднішнього дня, з 25 листопада, оголошено набір дітей віком від 4 до 11 років для безкоштовних занять танцями протягом одного місяця.

Проводити уроки будуть тренери Студії сучасного танцю «ТриЗет». Усі бажаючі, діти віком від 4 до 11 років, будуть займатись в чотирьох залах, які знаходяться в різних куточках міста: в приміщеннях Центру розвитку дитини «Дивосвіт»(вул. Стельмаха, 43-Б); ДНЗ №3 (вул. Ак. Ющенка, 14); ЗОШ №4 (вул. Гоголя, 18); ВАТ «Інфракон» (вул. Київська, 16).

Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та туризму міської ради Руслан Анфілов розповідає, що проект «Маленькі хіп-хопери» допоможе визначитись багатьом дітям, чи хочуть вони займатись танцями та відчути, наскільки їм це цікаво. А представники студії «ТриЗет» додають, що за результатами цих занять вони відберуть 10-20 найбільш талановитих і здібних дітей, які з часом зможуть представляти наше місто на загальноукраїнських та всесвітніх танцювальних змаганнях. Ці діти і надалі будуть безкоштовно навчатись хіп-хопу у студії «ТриЗет».

Для того, аби дитина змогла приступити до уроків танців в рамках проекту, необхідна тільки медична довідка про стан її здоров’я і бажання вчитись танцювати. Далі тренери допоможуть оволодіти основними базовими рухами та навчать компанувати їх у танцювальні композиції.

Записуватись на безкоштовні уроки танців можна вже сьогодні. Для цього потрібно зателефонувати за номерами: 097-741-77-88; 093-576-75-65 (протягом дня) або до відділу у справах сім’ї, молоді та туризму міської ради: тел.59-53-02 (з 15:00 до 17:00).


Переглядів: 3737
Поширень: 0